دیدار بشار اسد با خانواده های گروگان ها + ویدئو

سه شنبه 21 فروردين 1397
21:15
دیدار بشار اسد با خانواده های گروگان ها + ویدئو رییس جمهور سوریه امروز سه شنبه با برخی خانواده هایی دیدار کرد که فرزندانشان در زمره کسانی که طی دو روز گذشته از دوما آزاد شدند، نبودند.

العالم . باخبرنگاران

بشار اسد در این دیدار تاکید کرد که آزادی گروگان ها نه فقط یک مساله انسانی است بلکه یک امر ملی است. و از هیچ مفقود و یا گروگانی نخواهیم گذشت و اگر در قید حیات باشند تحت هر شرایطی آنها را آزاد خواهیم کرد.

وی افزود: آزادی گروگان ها خواه در گذشته و یا دیروز در دوما فقط با فداکاری های قهرمانان ارتش سوریه صورت گرفت که بسیاری از آنها در این راه جان خود را از دست دادند و یا مجروح شدند تا گروگان ها آزاد شوند.

بشار اسد اظهار داشت مساله گروگان ها برای دولت سوریه در اولویت قرار دارد و دولت از هیچ تلاشی برای اطلاع از سرنوشت آنها فروگذار نخواهد بود.

اهالی گروگان ها نیز به نوبه خود تاکید کردند که به دولت و تلاشهایش برای اطلاع از سرنوشت فرزندانشان اطمینان کامل دارند.

210

0% ...

آخرین اخبار

تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست


گزارشگر سازمان ملل: سرکوب حامیان فلسطین، هدف واقعی تحریم‌های آمریکاست