حمله هوایی یگان پهپادی یمن به تأسیسات نفتی و یک فرودگاه سعودی

چهارشنبه 22 فروردين 1397
11:28
حمله هوایی یگان پهپادی یمن به تأسیسات نفتی و یک فرودگاه سعودی نیروی هوایی ارتش یمن با یک فروند پهپاد، فرودگاه «أبها» در «عسیر» عربستان و تاسیسات نفتی «ارامکو» در «جیزان» را هدف قرار داد.

العالم _ یمن

نیروی هوایی ارتش یمن از عملیات امروز یگان پهپادی این کشور در عمق خاک عربستان خبر داد.

پایگاه خبری شبکه «المسیرة» یمن  در خبری فوری اعلام کرد که با پهپاد «قاصف 1»، فرودگاه «أبها» در «عسیر» را هدف قرار داده و اکنون تمامی پروازها در این فرودگاه به حالت تعلیق درآمده است.

در ادامه این خبرآمده است که پهپاد قاصف 1،  به تاسیسات نفتی «آرامکو» در «جیزان» را نیز بمباران کرده است.

اواخر سال 95، پهپاد تهاجمی «قاصف -1» ساخت یمنی‌ها که رونمایی شد ورهبر انصارالله یمن وعده داد که این پهپاد ارتقاء یابد تا بتواند مسافتهای طولانی را طی کند.
این پهپاد، دویست و پنجاه سانتیمتر طول دارد. طول بالهایش سیصد سانتیمتر است. زمان پرواز آن 120 دقیقه و برد آن 150 کیلومتر است. نوع موتور آن بنزینی است و می تواند 30 کیلوگرم مواد منفجره حمل کند.

دوم فروردین ماه جاری نیز یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، یک فروند موشک بالستیک کوتاه‌برد از نوع «بدر ۱» را به تأسیسات شرکت نفت آرامکو در استان نجران عربستان شلیک کرد.

سخنگوی ارتش یمن در پی این حمله گفت: «تأسیسات اقتصادی متجاوزان تا زمانی که محاصره و تجاوز آنها به یمن ادامه دارد در تیررس موشک‌های یمنی‌هاست. ائتلاف متجاوزان از ارتقای توانایی‌های نظامی بازدارنده یمنی‌ها و تلاش‌ها برای ارتقای هرچه بیشتر آن واقف است. ما امروز به لطف الهی قوی‌تر و استوارتر هستیم و سال آینده سال پیروزی است.»

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم