پنتاگون از اظهارنظر در باره توئیت های ترامپ خوداری کرد

چهارشنبه 22 فروردين 1397
18:24
پنتاگون از اظهارنظر در باره توئیت های ترامپ خوداری کرد  شبکه خبری اسکای نیوز روز چهارشنبه اعلام کرد: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) از اظهارنظر در باره سخنان و توئیت های دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور در باره شلیک موشک به سوریه خودداری کرده است.

العالم- آمریکا

این شبکه خبری افزود: پنتاگون پرسش ها را در باره توئیت های ترامپ در باره حمله به سوریه، به کاخ سفید واشنگتن ارجاع داد.
ترامپ در توئیتی نامتعارف به روسیه هشدار داده بود که منتظر شلیک و اصابت موشک های هوشمند و جدید آمریکا به سوریه باشد .
سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز در واکنش به توئیت تازه دونالد ترامپ اعلام کرد: موشک های هوشمند شما باید تروریست ها را هدف قرار دهند نه دولت قانونی سوریه را که سالهاست در خاک خود با تروریسم بین المللی می جنگد.
وزارت خارجه روسیه نیز افزود: موشک های هوشمندی که ترامپ از آنها دم می زند، می تواند تمام اسناد موجود از اینکه سلاح های شیمیایی در سوریه استفاده شده را نابود کند.
ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز