صدر: اجازه نمی‌دهیم جنگ در سوریه گسترش یابد/آماده دفع «شَرّ آمریکا» هستیم

پنج‌شنبه 23 فروردين 1397
11:51
صدر: اجازه نمی‌دهیم جنگ در سوریه گسترش یابد/آماده دفع «شَرّ آمریکا» هستیم رهبر جریان صدر عراق ضمن تحریک آمیز خواندن اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره حمله به سوریه، به ملت سوریه تأکید کرد که اجازه ندهند آمریکا در کشورشان مداخله کند.

العالم _ عراق

«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق، اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در خصوص حمله نظامی به سوریه را «تحریک آمیز» قلمداد کرد.

صدر در این زمینه گفت: «اظهارات رئیس جمهور آمریکا در خصوص سوریه در این روزها، اظهارات تحریک آمیزی است و منطقه را به قهقرا خواهد برد».

شبکه خبری «السومریه» به نقل از رهبر جریان صدر گزارش داد که «جنگ هرگز راهکار عقلانی نیست و مداخله در امور ملت‌ها و کشورها مردود است».

این مسئول عراقی خاطر نشان کرد که ملت سوریه تنها طرفی است که باید سرنوشت خود را رقم زده و دولتش را تعیین کند.
وی با بیان این مطلب افزود: «ما در عراق اجازه نخواهیم داد که جنگ در سوریه گسترش یابد و به عراق کشیده شود».

صدر همچنین خاطر نشان کرد که «ما به دولت عراق برای پشتیبانی از مرزهای غربی اعلام آمادگی می‌کنیم تا شر آمریکایی و اشغال سوریه توسط آمریکا را دور کنیم».

رهبر جریان صدر عراق اظهار داشت: «اگر مقدسات ما در سوریه در معرض خطر قرار گیرد، دست روی دست نخواهیم گذاشت».

وی در پایان به ملت سوریه سفارش کرد که مداخله آمریکا در امور داخلی این کشور را نپذیرند، وگرنه «رنج و دردهای ما برای آنان تکرار خواهد شد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های فنی و محل استقرار جنگنده‌های دشمن - فیلم


حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست