نگرانی آمریکا از ترسناک‌ترین سلاح جهان

نگرانی آمریکا از ترسناک‌ترین سلاح جهان
پنج‌شنبه 23 فروردين 1397 - 17:28

گرچه دونالد ترامپ به شلیک موشک‌های هوشمند و پیشرفته به سمت سوریه تهدید کرده است اما این کشور جنگ‌زده تحت حفاظت سامانه‌های پدافند هوایی اس ۴۰۰ روسیه قرار دارد که همچون حلقه فولادین دور تا دور آن را در احاطه خود دارد.

العالم - آمریکا

روزنامه دیلی میل نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به روسیه هشدار داد تا آماده حملات موشکی آمریکا در سوریه باشد.

سفیر روسیه در لبنان گفته است هرگونه حمله موشکی و منابع شلیک آنها در سوریه هدف حمله قرار می‌گیرند. از اس‌۴۰۰ روسیه به عنوان یک پدافند دفاع هوایی با بیشترین قابلیت در جهان یاد می‌شود. این سامانه قادر است جنگنده و موشک‌ها را هدف قرار دهد و برد ۲۴۸ مایلی دارد. آمریکا نگران این سامانه ضد هوایی است که ۸۰ هواپیما را همزمان می‌زند و ترسناک‌ترین سلاح در جهان است.

اس۴۰۰ اولین بار در سال ۲۰۱۵ در سوریه مستقر شد و قادر است یک پوشش هوایی روی اکثر شهرهای سوریه به وجود آورد. روسیه همچنین امیدوار است این نوع سامانه را به ایران و ترکیه هم بفروشد.

به این ترتیب یک قدرتنمایی موفق مقابل تجهیزات آمریکایی تنها به فروش بیشتر این سامانه به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار کمک می‌کند.

ایسنا

آخرین اخبار

طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


واکنش تند نماینده ایران به تهدید آمریکا به استفاده از بمب‌های سنگین در نامه ای به شورای امنیت


تهران و مسکو؛ تفاهم‌های دوجانبه برای تقویت همکاری و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز