مسکو: آمریکا تبعات حمله به سوریه را به دقت بسنجد/حمله به تی4 با افزایش تحرکات تروریست‌ها همزمان بود

پنج‌شنبه 23 فروردين 1397
18:28
مسکو: آمریکا تبعات حمله به سوریه را به دقت بسنجد/حمله به تی4 با افزایش تحرکات تروریست‌ها همزمان بود سخنگوی وزارت خارجه روسیه تهدید آمریکا به استفاده از نیروی نظامی علیه سوریه را نقض تعهدات بین‌المللی این کشور توصیف کرد.

العالم _ اروپا

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنج‌شنبه گفت تهدید به استفاده از قوای نظامی و حمله به سوریه «نقض فاحش» مفاد منشور سازمان ملل متحد است.

وی که در نشست خبری هفتگی در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد با بیان اینکه غرب باید پیش از اقدام نظامی علیه سوریه «به صورت جدی» به تبعات این کار بیاندیشد، گفت: «تهدید به استفاده از زور علیه یک کشور دارای حاکمیت مستقل نقض آشکار مفاد منشور سازمان ملل متحد به شمار می‌آید.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه این کشور هیچ مدرکی دال بر استفاده از مواد شیمیایی در شهر «دوما» سوریه پیدا نکرده، گفت کشورهای غربی بی‌توجه به اطلاعاتی که مسکو در اختیار دارد، از امکان استفاده از گزینه نظامی علیه سوریه صحبت می‌کنند.

زاخاروا تأکید کرد که ارتش سوریه و روسیه آمادگی دارند امنیت کامل بازرسان سازمان منع تسلیحات شیمیایی را فراهم کنند تا این افراد از محلی که ادعا می‌شود به آن حمله شیمیایی شده، بازدید کنند.

وی افزود: «بیانیه‌های تهدیدآمیز ایالات متحده در حالی صادر می‌شود که آن‌ها هیچ مدرک یا تصویری از انجام چنین حمله‌ای در اختیار ندارند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت مسکو به دنبال «افزایش تنش» در مسئله سوریه نیست و خواهان آن است که این مسئله از مسیر دیپلماتیک حل و فصل شود.

شنبه شب همانطور که وزارت دفاع روسیه از هفته‌ها پیش پیش‌بینی کرده بود، معارضین مستقر در شهر در آستانه آزادسازی «دوما» ناگهان اعلام کردند که یکی از محلات این شهر مورد حمله شیمیایی قرار گرفته است.

همانطور که انتظار می‌رفت، کشورهای غربی از جمله آمریکا، فرانسه و انگلستان پیش از هرگونه تحقیق درباره این حادثه دولت سوریه را به دست داشتن در این حمله متهم و تهدید کرده‌اند که ممکن است به زودی علیه دمشق دست به اقدام نظامی بزنند.

دولت سوریه با رد ادعای کشورهای غربی، تأکید کرده که حادثه دوما بهانه‌ای برای آغاز اقدام نظامی علیه دولت سوریه و حمایت مستقیم از تروریست‌هاست.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در بخش دیگری از نشست خبری، به حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به پایگاه T4 سوریه هم پرداخت و گفت این اقدام باعث تشدید بی‌ثباتی در سوریه می‌شود.

وی گفت: «حمله هوایی روز ۹ آوریل اسرائیل هیچ کمکی به افزایش ثبات در سوریه نکرد. این حمله به پایگاه T4 در ۷۰ کیلومتری غرب پالمیرا (تدمر) صورت گرفت. لازم به ذکر است که این حمله به تشدید عملیات تروریست‌ها همزمان بود.»

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شب گذشته هم در گفت‌وگوی تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که تل‌آویو باید از اقداماتی که به تشدید بی‌ثباتی در سوریه منجر می‌شود، خودداری کند. بنا بر اعلام کرملین، وی به تل‌آویو توصیه کرده به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد.

در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی هفت ایرانی به شهادت رسیدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


نماینده پارلمان عراق: حشد الشعبی در تامین امنیت کشور نقش دارد


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با بمباران جنوب این کشور


جدال لفظی نمایندگان آمریکا و کوبا در سازمان ملل + فیلم


شکست حد نصاب آسیا با نشان طلا


طلای دوباره ایران در مسابقات پارادوومیدانی ناگویا


پاراآسیایی ناگویا؛ طلای احمدی و نقره جوانمردی در تپانچه بادی


درخواست سناتور آمریکایی برای قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل


واکنش تند نماینده ایران به تهدید آمریکا به استفاده از بمب‌های سنگین در نامه ای به شورای امنیت


تهران و مسکو؛ تفاهم‌های دوجانبه برای تقویت همکاری و مقابله با چالش‌های منطقه‌ای


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز