کارشناسان سلاح‌های شیمیایی امروز به سوریه می روند

جمعه 24 فروردين 1397
06:14
کارشناسان سلاح‌های شیمیایی امروز به سوریه می روند خبرگزاری اینترفاکس به نقل از یک دیپلمات روس اعلام کرد که گروه اصلی کارشناسان سازمان منع گسترس سلاح های شیمیایی امروز (جمعه) وارد بیروت پایتخت لبنان و از آنجا راهی سوریه می شوند.

العالم-سوریه

به گزارش روسیاالیوم، این کارشناس روس افزود که نخستین گروه نمایندگان سازمان منع سلاح های شیمیایی روز پنجشنبه وارد بیروت شدند. این دو گروه به همراه کارکنان دفتر نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه امروز (جمعه) عازم دمشق پایتخت سوریه خواهند شد.

وی اعلام کرد که کارشناسان سازمان منع گسترس سلاح های شیمیایی قصد دارند با جمع آوری اطلاعات مربوط به حمله شیمیایی مورد ادعا به شهر دومای سوریه در تاریخ 7 آوریل (18 فروردین)، از خاک منطقه برای آزمایش نمونه برداری کنند.

وی خاطرنشان کرد که این کارشناسان فعالیت خود را از روز شنبه 14 آوریل (25 فروردین) آغاز خواهند کرد. 

تروریست های سوری مدعی شده اند که شهر دوما شامگاه شنبه (18 فروردین ماه)، هدف بمباران شیمیایی قرار گرفت که در جریان آن 75 تن کشته و ده ها تن مصدوم شدند. 

این در حالی است که دولت سوریه هر گونه دخالتی را در این حمله شیمیایی رد کرده و سفیر و معاون نماینده روسیه در سازمان ملل متحد نیز استفاده از سلاح شیمیایی را روش کثیف تروریست ها برای جلب توجه دانسته است. 

اما دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرد که واشنگتن به زودی به این موضوع واکنش نشان خواهد داد.

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز