کشته شدن 10 پلیس افغانستان در حمله طالبان

جمعه 24 فروردين 1397
12:29
کشته شدن 10  پلیس افغانستان در حمله طالبان گروه طالبان شب گذشته به یک پاسگاه پلیس در شهرستان «شیندند» استان هرات در افغانستان حمله کردند و در جریان آن 9 تن از سربازان این پاسگاه همراه با «ملا شرف »فرمانده آن کشته شدند.

العالم - آسیا

سخنگوی استانداری هرات روز جمعه با اعلام این خبر گفت که این حمله در منطقه « لرزانک» شهرستان شیندند در جنوب استان هرات رخ داده است.

«جیلانی فرهاد» افزود: دو خودرو زرهی هاموی پلیس تخریب شده و 4 تن از نیروهای پاسگاه نیز زخمی شده اند.

فرهادی گفت که تعدادی از نیروهای مهاجم طالبان نیز کشته و زخمی شده اند اما او با بیان این که هنوز از جزئیات دقیق این حمله گزارش جامع دریافت نشده است از ارایه اطلاعات بیشتر اجتناب کرد.

چهار روز پیش نیز بر اثر انفجار یک بمب جاسازی شده در یکدستگاه موتورسیکلت در بازار شهر شیندند بیش از 20 تن از شهروندان کشته و زخمی شدند.

حملات پراکنده طالبان در نقاط مختلف افغانستان با شروع فصل بهار افزوده شده است اما نیروهای دولتی نیز همه روزه تلفات زیادی را به این گروه های مسلح وارد می کنند و در عمل طالبان دیگر امکان تصرف و استقرار در مناطقی را ندارد که مورد حمله قرار می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد