ادعاهای جدید آمریکا علیه دولت سوریه

جمعه 24 فروردين 1397
19:32
ادعاهای جدید آمریکا علیه دولت سوریه نماینده آمریکا در سازمان ملل مدعی است که دولت سوریه تاکنون حداقل ۵۰ بار از سلاح‌های شیمیایی در جنگ داخلی این کشور استفاده کرده است.

العالم - سوریه - امریکا 

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل امروز جمعه در سخنانی ادعا کرده است که نیروهای دولتی سوریه در جریان جنگ هفت ساله این کشور بیش از 50 بار از سلاح های شیمیایی استفاده کرده اند.

وی در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: رئیس جمهور ما هنوز درباره اقدام احتمالی در سوریه تصمیم نگرفته است. ولی اینکه آمریکا و متحدانش باید درباره اقدام در سوریه تصمیم بگیرند، در دفاع و حمایت از اصلی است که همه ما بر سر آن توافق داریم.

هیلی افزود: همه ملت ها و همه انسان ها متضرر خواهند شد اگر ما به بشار اسد اجازه دهیم تا استفاده از تسلیحات شیمیایی را به صورت عادی ادامه دهد.

واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل نیز در نشست شورای امنیت گفت: آمریکا، فرانسه و بریتانیا تنها خواستا سرنگونی دولت بشار اسد و مهار کردن روسیه هستند.

وی در ادامه افزود: ما همچنان شاهد آمادگی های خطرناک نظامی برای یک اقدام غیرقانونی استفاده از زور علیه یک دولت مستقل هستیم، اقدامی که نقض قوانین بین المللی به شمار می رود.

 

0% ...

آخرین اخبار

۱۳ عملیات حزب‌الله لبنان علیه صهیونیست‌ها+ فیلم


نگرانی چین از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه؛ پکن بر پایداری آتش‌بس و دیپلماسی تأکید کرد


تأکید بر روابط دوستانه و تاریخی تهران و باکو در پیام عراقچی به وزیر خارجه آذربایجان


بقائی: آمریکا نمی‌تواند دنیا را از واقعیت جنایاتش منحرف کند


ارتش: لحظه‌ای از تلاش برای دفاع از آرمان‌های امامین انقلاب غافل نشده‌ایم


شهردار غزه: ۸۵درصد تأسیسات شهری غزه از بین رفته است


نیروهای مسلح تا پای جان از کیان ایران و انقلاب دفاع می‌کنند


شبکه ۱۲ اسرائیل: توافق ترامپ و نتانیاهو برای ضاحیه فقط تهدید بود نه حمله


۷ نفر در حمله پهپادی اوکراین به یک اتوبوس کشته شدند/ آسیب زیرساخت‌ها در سن‌پترزبورگ


پیش بینی سازمان بین‌المللی انرژی از کاهش شدید ذخایر نفت