حمایت امارات از تجاوز نظامی غرب به سوریه

يکشنبه 26 فروردين 1397
03:05
حمایت امارات از تجاوز نظامی غرب به سوریه وزارت امور خارجه امارات بر حمایت این کشور از حمله نظامی سه کشور آمریکا ، فرانسه و انگلیس علیه سوریه تاکید کرد .

العالم-سوریه

 وزارت امور خارجه امارات شب شب در بیانیه ای تاکید کرد امارات استفاده از سلاح شیمیایی علیه غیر نظامیان در سوریه را به شدت محکوم می کند .

 وزارت امور خارجه امارات در این بیانیه افزود: کشورش از تمام اقدامات بین المللی برای برچیدن و نابودی این نوع  تسلیحات حمایت می کند .

 وزارت خارجه امارات تاکید کرد که اقدامات بین المللی باید در جهت نابودی تسلیحات ممنوعه بین المللی و لزوم خودداری از دسترسی گروههای مسلح تروریستی در مناطق بحرانی سوریه به این نوع سلاح ها باشد .

 امارات همچنین بر حمایت خود ازعملیات نظامی در سوریه که هدف آن نابودی سلاح های ممنوعه ومراکز و تاسیسات آن باشد ، تاکید کرد .

 وزارت خارجه امارات افزود: دولت امارات بر این عقیده است که راه حل سیاسی مبتنی بر قوانین و قطعنامه های مشروع بین المللی  باید مبنای اصلی برای حل بحران سوریه ، پایان درد و رنج  و درگیری وخشونت در آن کشور باشد .

 وزارت خارجه امارات در این بیانیه  فعال شدن نقش کشورهای عربی در روند تلاشهای سیاسی را امری ضروری برای رسیدن به یک راه حل سیاسی خواند .

 کشورهای آمریکا ، فرانسه و انگلیس بامداد روز شنبه حدود 110 موشک به اهداف نظامی و غیر نظامی در دمشق و اطراف آن شلیک کردند و  بیشتر موشک‌ها  توسط سامانه‌های  دفاع هوایی سوریه منهدم شدند.

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت