پایان شایعات میزبانی ایران در جام جهانی 2022 قطر

يکشنبه 26 فروردين 1397
10:43
پایان شایعات میزبانی ایران در جام جهانی 2022 قطر کمیته ساخت پروژه های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اعلام کرد که اگر جام جهانی ۴۸ تیمی هم شود آنها توانایی میزبانی از این تعداد تیم ها را در دوحه را دارند.

العالم _ ایران / ورزشی

۲ روز پیش در جلسه کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی(کونمبول) ۱۰ عضوش به افزایش تعداد تیم ها در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از ۳۲ تیم به ۴۸ تیم رای موافق دادند.

این خبر به گوش کمیته ساخت پروژه های جام جهانی ۲۰۲۰ قطر رسید و این سازمان به این تصمیم احتمالی فیفا واکنش نشان داد و سخنگوی این کمیته در مصاحبه با روزنامه الرایه قطر گفت: به خودمان اطمینان داریم که می توانیم این مسابقات را با موفقیت برگزار کنیم و فرقی نمی کند تعداد تیم ها ۳۲ باشد یا به ۴۸ تیم افزایش پیدا کند ولی قبل از تصمیم گیری نهایی باید با ما مشورت کنند تا زیرساخت های لازم را برای میزبانی ۴۸ تیم را در دوحه درنظر بگیریم.

این خبر در حالی است که در این مدتی که اعلام شد قرار است جام جهانی ۲۰۲۲ قطر می خواهد ۴۸ تیمی برگزار شود، شایعات از گوشه و کنار درباره احتمال میزبانی ایران نیز در این تورنومنت جهانی به گوش می رسد چون می گفتند که دوحه توانایی میزبانی از هواداران ۴۸ تیم را نخواهد داشت ولی با این حرف های سخنگوی کمیته ساخت پروژه های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خبری از میزبانی ایران نیست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جنایت صبرا و شتیلا؛ ۴۴ سال بی عدالتی و فرار از مجازات


آتش‌افروزی در حریم شام؛ حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به حومه قنیطره و دمشق


قند پارسی در کام تاریخ / پزشکیان ؛شعر فارسی، ستون استوار عمارت فرهنگ ایرانی است


سقوط آزاد ارزش پول ملی سودان؛ جنگ، گرانی و بحران اقتصادی، مردم این کشور را زمین‌گیر کرد + ویدئو


آینه‌ی تمام‌نمای انقلاب؛ رئیس‌جمهور مردم را پشتوانه‌ی مستحکم مسیر خدمت خواند


کمان افتخار ایران در آسمان آسیا؛جوانمردی نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران کمیته پارالمپیک آسیا شد


فتح چشم بیدار باب‌المندب؛ صخره‌های «الأغبرة» در چنگ انصارالله


صدراعظم آلمان: دوران دوستی بی‌قید و شرط با آمریکا به پایان رسیده است


خنثی سازی تلاش دشمنان برای نقض حاکمیت ایران


چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴۸ فروند جنگنده اف-۳۵ به عربستان؛ نگرانی تل آویو را برانگیخت + ویدئو