عضو مجلس نمایندگان سوریه:

حادثه تروریستی دمشق یادآور حوادث تروریستی در ایران است

چهارشنبه 28 تير 1391
18:19
حادثه تروریستی دمشق یادآور حوادث تروریستی در ایران است عضو مجلس نمايندگان سوريه تاکيد کرد حمله تروريستي به ساختمان شوراي امنيت ملي در دمشق كه به شهادت تعدادي از افسران ارشد ارتش منجر شد ، ثابت كرد كه مسئولان سوريه در ميدان مبارزه حضور دارند.

شريف شحاده شحاده روزچهارشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت : شهداي حمله تروريستي اخير ثابت كردند كه فرقي با مردم ندارند و از زمان آغاز بحران تاكنون هيچگاه كشورشان را ترك نكرده اند .

 شحاده افزود : شهادت افسران ارشد ارتش سوريه ثابت كرد كه هيچ  فرقي ميان نظامي و غيرنظامي در اين جنگ تمام عيار نيست .

 عضو مجلس نمايندگان سوريه گفت : مردم سوريه مصمم به خنثي كردن توطئه دشمنان هستند .

 شحاده گفت : براي همگان روشن شده است كه آنچه در سوريه اتفاق مي افتد ، هيچ ارتباطي با اصلاحات و تغییرخواهان ندارد بلكه هدف از اين همه وقايع ضربه زدن به سوريه و نابود كردن مقاومت است .

شحاده تصريح كرد آنچه در دمشق روی داد يادآور زمان انقلاب اسلامي ايران است. آن زمان در ایران نیز گروهک تروريستي منافقين ساختمانی دولتي را منفجر كردند كه براثر آن بسياري از مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسيدند، اما در نهایت تروريست ها رفتند و ايران، انقلاب و آيت الله خميني (ره) ماندند و نام ايشان جاويدان شد. در سوریه نیز تروريست ها خواهند رفت و سوريه باقي خواهد ماند.

عضو مجلس نمایندگان سوریه درباره چگونگي انفجار در ساختمان دفتر امنيت ملي سوريه گفت يكي از كساني كه درآن جا كار مي كرد ، مواد منفجره دراختيار داشته است. او مواد منفجره را در يك بسته به همراه خود داشته و هنگامي كه مسئولان مشغول غذا خوردن بودند مواد منفجره را منفجر كرده است.

 وي اين حمله تروريستي را محكوم كرد  و گفت هر انساني در دنيا حتي كودكي خردسال قادر است كه  جعبه مواد منفجره را با خود حمل كند و با منفجر کردن آن جان مردم بي‌گناه را بگيرد.

شحاده افزود درحال حاضر در شهرهاي سوريه شايعه پراكني مي كنند و مي گويند كه طايفه اي به طايفه ديگر حمله كرده است ولي چنین سخنانی صحت ندارد و ثابت نشده است زيرا آنان از طريق شبكه هايي كه در ريخته شدن خون مردم سوريه دست دارند ، مي خواهند كه اوضاع کشور را وارونه جلوه دهند. آن‌ها می‌خواهند کشور را ناآرام كنند و كشور را به سمت جنگ داخلي سوق دهند.

 شحاده خاطرنشان كرد درحال حاضر درگيري در سوريه ميان مردم اين كشور و گروه هاي تروريستي تحت حمايت كشورهايي مانند قطر ، عربستان و تركيه است.

 

18-18:37

 

 

 



0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی