هشدار موسکو در صورت تکرار حملات علیه سوریه

دوشنبه 27 فروردين 1397
23:06
هشدار موسکو در صورت تکرار حملات علیه سوریه معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که تکرار حملات امریکا و متحدانش علیه سوریه منجر به واکنشهایی شدیدتر از جانب کسانی خواهد بود که خواهان احترام به قوانین بین المللی هستند.

العالم . اروپا

سرگئی ریابکوف امروز دوشنبه اظهار داشت: در صورتی که در آینده چنین اتفاقاتی رخ دهد، به افزایش انسجام میان نیروهای باوجدان و عقل گرا در جامعه جهانی منجر خواهد شد. و به مجموعه کشورهایی خواهند پیوست که نگاه مسئولانه به قوانین بین المللی دارند. این مجموعه از نیروهای عقل گرا با قاطعیت تمام با این گونه اقدامات مخالفت خواهند کرد.

وی افزود: تمام بهانه ها برای استفاده از زور علیه سوریه، از نقطه نظر سیاسی وقانونی، واهی و بی اساس بوده است.

یادآور می شود که آمریکا و انگلیس و فرانسه بامداد روز شنبه تاسیسات دولت سوریه را هدف حملات موشکی قرار دادند. ائتلاف آمریکا بیش از 100 موشک به خاک سوریه شلیک کرد اما سامانه دفاع موشکی سوریه توانست اغلب این موشکها را رهگیری کند.

210

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد