شکایت فولاد کار دست پرسپولیس داد/ رفیعی باز هم پنجره نقل و انتقالات سرخپوشان را می‌بندد؟

چهارشنبه 29 فروردين 1397
11:20
شکایت فولاد کار دست پرسپولیس داد/ رفیعی باز هم پنجره نقل و انتقالات سرخپوشان را می‌بندد؟ با شکایت باشگاه فولاد خوزستان از پرسپولیس بر سر یک بازیکن، شاید دوباره این باشگاه تهرانی از پنجره نقل و انتقالات محروم شود.

العالم _ ایران / ورزشی

روزی که سروش رفیعی از تراکتور جدا شد فولادی ها معتقد بودند این بازیکن همچنان با آنها قرارداد دارد و باید به این تیم برگردد. مسئولان فولاد معتقد بودند که این بازیکن در حدود 38 روز دیگر با این تیم قرارداد دارد اما رفیعی بعد از پایان دوران سربازی به پرسپولیس پیوست تا خوزستانی ها علیه او و پرسپولیس به سبب فسخ غیر قانونی قرارداد و تحریک به فسخ شکایت کنند.

مسئولان باشگاه فولاد خوزستان خواستار محرومیت ٤ ماهه رفیعی ، محرومیت پرسپولیس از دو پنجره نقل و انتقالات و پرداخت غرامت شده بودند.

این شکایت در کمیته انضباطی مطرح شد و با تاسیس کمیته تعیین وضعیت، پرونده به این کمیته ارجاع گردید. از طرف دیگر کمیته تعیین وضعیت گویا رای خود را در این باره به ضرر باشگاه پرسپولیس صادر کرده و به نظر می‌رسد باشگاه پرسپولیس در زمان مدیریت علی‌اکبر طاهری در این باشگاه با اتهام تحریک رفیعی برای نرفتن به فولاد و حضور در پرسپولیس روبرو شده است.

در صورت اثبات این اتهام باشگاه پرسپولیس همانند پرونده مهدی طارمی و باشگاه ریزه اسپور ترکیه یک بار دیگر جرمش ثابت خواهد شد و به احتمال فراوان محرومیت از پنجره نقل و انتقالات یک بار دیگر گریبان این باشگاه را خواهد گرفت.

باید دید موضع کمیته تعیین وضعیت در این باره چیست و آنها چه حکمی در نهایت در این خصوص صادر خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند