اپل امسال احتمالاً گوشی‌هایی با قابلیت دو سیم‌کارت عرضه می‌کند

پنج‌شنبه 30 فروردين 1397
09:00
اپل امسال احتمالاً گوشی‌هایی با قابلیت دو سیم‌کارت عرضه می‌کند بر اساس اعلام "مین کای کوُ،" فردی که گفته می‌شود به بسیاری از اسرار اپل واقف است، این شرکت قصد دارد در سال 2018 دست‌کم 2 تلفن همراه هوشمند آیفون را با قابلیت استفاده از 2 سیم‌کارت عرضه کند.

العالم - فضای مجازی

گفته می‌شود یکی از این 2 آیفون از صفحه نمایش ال‌سی‌دی 6.1 اینچی استفاده می‌کند و 650 تا 750 دلار قیمت‌گذاری خواهد شد. دومین تلفن همراه آیفون که به قابلیت 2 سیم‌کارت مجهز می‌شود، صفحه نمایشی او‌ال‌ای‌دی (OLED) و 6.5 اینچی خواهد داشت و نسخه بزرگترِ آیفون 10 خواهد بود. این گوشی در میان آیفون‌هایی که قرار است در سال 2018 عرضه شود، بالاترین قیمت را از آن خود خواهد کرد. همچنین قرار است نسخه 2018 از آیفون 10 با صفحه نمایشی 5.8 اینچی و بدون فناوری 2 سیم‌کارت عرضه شود.

گوشی‌های دارای قابلیت استفاده از 2 سیم‌کارت در آمریکای لاتین، اروپا و آسیا بسیار پرطرفدار هستند و اپل با ورود به این عرصه می‌تواند با تولیدکنندگان گوشی‌های اندروید رقابت کند.

0% ...

آخرین اخبار

شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید