سران غرب، هفتادمین سالگرد «اشغال فلسطین» را به صهیونیست‌ها تبریک گفتند

پنج‌شنبه 30 فروردين 1397
18:03
سران غرب، هفتادمین سالگرد «اشغال فلسطین» را به صهیونیست‌ها تبریک گفتند سران غربی به صورت جداگانه هفتادمین سالگرد «یوم النکبة» (فاجعه اشغال فلسطین) را تبریک گفتند؛ روزی که در آن صهیونیست‌ها ضمن بیرون راندن فلسطینیان، استقلال و تاسیس رژیم صهیونیستی را اعلام کردند.

العالم - رژیم صهیونیستی

در حالی که کمتر از یک ماه تا هفتادمین سالگرد تاسیس رژیم صهیونیستی و «یوم النکبة» باقی مانده، سران غربی از رئیس‌جمهور آمریکا گرفته تا مقام‌های اروپایی این روز را به صهیونیست‌ها تبریک گفتند.

اولین تبریک‌های غرب را رئیس‌جمهور آمریکا مطرح کرد و او در توئیتر، باز هم از انتقال سفارت این کشور در سرزمین‌های اشغالی به بیت‌المقدس حرف زد.

 

دونالد ترامپ نوشت: «برای نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو و همه اسرائیلی‌ها در هفتادمین سالگرد استقلال پر عظمت شما بهترین آرزوها را دارم. ما هیچ جای دیگری دوستانی مثل شما نداریم. ماه آینده با اشتیاق منتظر و چشم به راه انتقال سفارتمان به اورشلیم (بیت‌المقدس) هستیم».

«جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا در بیانیه‌ای این مناسبت را به رژیم صهیونیستی تبریک گفت و تاکید کرد که کانادا «جزء یکی از اولین کشورهایی بوده که اسرائیل را به رسمیت شناخت».

  وزیر خارجه انگلیس هم که کشورش با صدور اعلامیه بالفور، نقشی اساسی در تاسیس رژیم صهیونیستی داشت، تاسیس این رژیم را تبریک گفت و صهیونیست‌ها را «دوست و متحد نزدیک» لندن توصیف کرد.

فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نامه‌ای به بنیامین نتانیاهو نوشت و به او و رژیم صهیونیستی، این روز را تبریک گفت.

«پترو پوروشنکو» رئیس‌جمهور غربگرای اوکراین بیانیه‌ای درباره «یوم النکبة» صادر و در آن ضمن تبریک گفتن بابت این مناسبت، از تقویت روابط کی‌یف و تل‌آویو در‌ آینده خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه