سندرز کمک بن سلمان به مردم غزه را به سخره گرفت

پنج‌شنبه 30 فروردين 1397
22:33
سندرز کمک بن سلمان به مردم غزه را به سخره گرفت برني سندرز از اعضای مجلس سنای آمریکا کمک‌های ناچیز محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی را به مردم نوار غزه به سخره گرفت. 

العالم - آمریکا

به نقل از پایگاه اینترنتی العهد لبنان، یکی از اعضای مجلس سنای آمریکا کمک‌های ناچیز محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی را به مردم نوار غزه به سخره گرفت. 

سناتور برنی سندرز عضو مجلس سنای آمریکا گفت: «ولیعهد سعودی که اخیرا به آمریکا سفر کرد یک قایق تفریحی به ارزش نیم میلیارد دلار خریداری کرده است تنها به این دلیل که زیبا بوده است؛ و واقعا هم زیباست.» 

وی افزود: «ولیعهد سعودی خودش گرانترین خانه جهان را به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار خریداری کرده است، بله آن هم زیباست.» 

سندرز که دو روز پیش در نشست سالانه سازمان «جی استریت» متعلق به یهودیان آمریکا سخن می‌گفت افزود: «ملک سلمان تنها ۵۰ میلیون دلار به آنروا برای کمک به فلسطینی‌ها در غزه ارائه کرده است که تنها ۱۰ درصد ارزش قایق تفریحی بن سلمان است.» 

وی که با هیلاری کلینتون برای نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری گذشته رقابت کرده بود خطاب به سعودی‌ها و کشور‌های منطقه گفت: شما باید حرف زدن صرف از مشکلات ساکنان غزه را متوقف کنید و برای آن اقدام کنید. 

سازمان مرکزی آمار فلسطین چند روز پیش اعلام کرده بود بیش از نیمی از ساکنان غزه در سال ۲۰۱۷ از فقر رنج برده اند. 

بر اساس این آمار، میزان فقر در غزه (که دو میلیون نفر جمعیت دارد) چهار برابر کرانه باختری (که دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد) است و فقر شدید نیز شش برابر شده است.

صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


ایران و هند می‌توانند با خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها سطح همکاری‌های اقتصادی را ارتقا دهند