ابراهيم الجهمي يكشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم اظهار داشت: گفت وگو يك رفتار متمدنانه براي حل بحران ها است اما ما معتقديم كه طرح شوراي همكاري خليج فارس باطل است زيرا مسائل و مشكلات ما را حل نكرده بلكه بر آن دامن زده است.
الجهمي گفت: از طريق طرح شوراي همكاري خليج فارس علي عبدالله صالح و طرفدارانش توانستند از محاكمه و پيگرد فرار كنند.
وي تصريح كرد: هدف از گفتگويي كه از آن سخن به ميان مي آيد اين است كه مذاكره ظاهري و صوري باشد نه واقعي زيرا فراگير نيست و ديدگاه روشني براي خارج كردن يمن از بحران ندارد.
الجهمي افزود: اگر مبناي گفت وگو طرح شوراي همكاري باشد فكر نمي كنم يمن با توجه به فشارهاي خارجي و منطقه اي بتواند از طريق چنين گفت وگويي از تونل تاريكي كه وارد آن شده است، خارج شود.
وي گفت: يمن همواره تحت قيموميت به سر مي برد و كساني كه مسئوليت سياسي كشور را به عهده دارند فقط دستورات خارجي را اجرا مي كنند كه اساسا تمايلات،خواسته ها و مشكلات مردم يمن را مد نظر قرار نمي دهد.
ديپلمات يمني تصريح كرد: اعضاي حزب علي عبدالله صالح همواره بر بسياري از ادارات و وزارتخانه هاي مهم كشور سلطه دارند و فرزند صالح و نزديكان وي همچنان در راس نيروهاي ضربتي يگان هاي ارتش هستند.
الجهمي گفت: طرح شوراي همكاري با اين شرط به عبدالله صالح مصونيت داده است كه او و نزديكانش از فعاليت سياسي كناره گيري و قدرت را به طور كامل واگذار كنند اما امروز مي بينيم كه قدرت در دست او است و ميلياردها دلاري را كه در دوران حكومتش غارت كرده در اختيار دارد و با آن هر كاري كه مي خواهد انجام مي دهد.
وي، علي عبدالله صالح را متهم كرد كه افرادي را براي خرابكاري در خطوط انتقال برق به پايتخت، اجير كرده است و از كساني كه در مناطق مختلف يمن دست به انفجار مي زنند مانند القاعده و ديگر گروهها، حمايت مالي مي كند.
28/س16:45