دستور توقف پرواز‌های ایرانی به سه شهر ترکیه

دستور توقف پرواز‌های ایرانی به سه شهر ترکیه
شنبه 1 ارديبهشت 1397 - 14:44

شرکت هواپیمایی قشم ایر اعلام کرد که پروازهایش را به دلیل دستوری که از سوی مقامات هواپیمایی ترکیه آمده به سه شهر این کشور متوقف خواهد کرد.

العالم - ترکیه

بر اساس اعلام این شرکت هواپیمایی از هفته گذشته که آخرین پروازهای مسافری ایرلاین‌های ایرانی از جمله قشم ایر به شهرهای ازمیر، اسپارتا و دنیزلی انجام شده، دیگر اجازه پرواز به این شهرها وجود ندارد و با توجه به سیاست‌های اتخاذ شده از سوی مقامات ترکیه، فعلا این پروازها متوقف خواهند بود.

مصیبی مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی قشم ایر ضمن تایید این خبر گفت: در روزهای گذشته آخرین پروازهای این شرکت هواپیمایی بدون مسافر ازفرودگاه امام به مقصد شهرهای مذکور انجام شده تا مسافران باقی مانده را به ایران بازگرداند اما پس از آن فعلا هیچ برنامه‌ی پروازی از سوی شرکت‌های ایرانی به مقصد این شهار انجام نخواهد شد.

به گفته وی مقامات ترکیه‌ای هیچ توضیح مشخصی درباره علت این تصمیم اتخاذ شده ارائه نکردند.

مدیر روابط عمومی قشم ایر علت اعلام این خبر را توقف فروش بلیت این پروازها در آژانس‌های هواپیمایی بیان کرد و گفت: متاسفانه برخی از آژانس‌ها با وجود توقف این برنامه‌های پروازی، فروش بلیت به مسافران را ادامه می‌دادند که این موضوع امکان متضرر کردن آن‌ها را به وجود می‌آورد.

سازمان هواپیمایی کشوری ایران هنوز توضیح خاصی درباره چرایی توقف این پروازها ارائه نکرده است.

طبق تعهدات بین‌المللی موجود در صنعت حمل و نقل هوایی، کشورهایی که با یکدیگر مشارکت پروازی دارند باید میان ایرلاین‌های دو طرف مساوات را برقرار کنند از این رو در صورت توقف پروازهای ایرلاین‌های ایرانی به این سه شهر احتمالا ایران باید برای ایرلاین ترکیه‌ای نیز شرایطی مشابه به وجود بیاورد.

سه شهر ترکیه‌ که پروازها در آن‌ها متوقف شده، اصلی‌ترین مقاصد برای تورهای آنتالیا که یکی از اصلی‌ترین شهرهای ترکیه‌ برای جذب مسافران ایرانی به حساب می‌آید که سالانه تعداد قابل توجهی تورهای گردشگری از سوی شرکت‌های ایرانی به مقصد این شهر برنامه‌ریزی می‌شود و از زمانی که پروازهای مستقیم به این شهر توریستی ترکیه متوقف شده است، مسیرهای جایگزین برای این تور محسوب می‌شوند.

ایسنا

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی