الجبیر: قطر باید هزینه حضور نظامیان آمریکا در سوریه را بپردازد

چهارشنبه 5 ارديبهشت 1397
00:21
الجبیر: قطر باید هزینه حضور نظامیان آمریکا در سوریه را بپردازد وزیر خارجه عربستان سعودی می‌گوید که اگر آمریکا نیروهای خود را از قطر خارج کند، «رژیم این کشور» در کمتر از یک هفته ساقط خواهد شد.

العالم-عربستان

وزیر امور خارجه عربستان سعودی می‌گوید قطر باید هزینه حضور نظامیان آمریکایی در سوریه را متقبل شود.

به گزارش شبکه العربیه، «عادل الجبیر» سه‌شنبه شب در حضور نظامیان آمریکا در سوریه گفت: «قطر قبل از آنکه دولت آمریکا حمایت های خود از دوحه را قطع کند، باید نیروهای خود را به سوریه اعزام کند».

او گفت که قطر باید هزینه حضور نیروهای آمریکایی در سوریه را پرداخت کند.

وزیر خارجه سعودی گفت: «اگر آمریکا نیروهای خود را از قطر خارج کند، رژیم این کشور در کمتر از یک ساعت سرنگون خواهد شد».

آمریکا هم‌اکنون در پایگاه هوایی «العُدید» قطر حضور دارد و از این پایگاه برای انجام آنچه واشنگتن «عملیات علیه تروریسم» می‌خواند، استفاده می‌کند.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا عصر سه‌شنبه به هنگام استقبال از «آمانوئل ماکرون»، همتای فرانسوی خود گفت که نظامیان آمریکا از سوریه خارج خواهند شد.

عادل الجبیر هفته گذشته گفت که به آمریکا پیشنهاد داده است که نیروهای سعودی و عربی به سوریه اعزام شوند.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست+فیلم


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها