سناریوی جدید اسراییل برای قانونی جلوه دادن شهرکها

چهارشنبه 4 مرداد 1391
09:08
سناریوی جدید اسراییل برای قانونی جلوه دادن شهرکها کابينه بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي با طراحي سيناريوي جديدي تحت عنوان گزارش ادموند ليفي، در صدد قانوني جلوه دادن فرايند شهرک سازي در مناطق يهودا و سامره واقع در کرانه باختري است.

به گزارش شبکه خبری العالم، گزارشگر کانال دو تلویزیون اسرائیل در این خصوص گفت: "ادموند لیفی" مسؤول دیوان رئیس کابینه اسرائیل، گزارش مفصلی درباره شهرکهای یهودا و سامره به نتانیاهو ارائه داده است. این گزارش حاوی بندهای بحث برانگیزی است که تحولات مهم و سرنوشت سازی در رویکرد اسرائیل ایجاد می کند.

وی افزود: این گزارش حاکی است،حضور اسرائیل در شهر سامره و یهودا در کرانه باختری، اشغالگری نظامی نیست بلکه کاملا مشروع و قانونی است.

وی گفت: بدون شک این گزارش با رویکرد اسرائیل در سال 1967 مغایرت خواهد داشت.

تلویزیون اسرائیل در همین حال سخنان نتانیاهو را در این خصوص پخش کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این باره گفت: این گزارش براساس اسناد و شواهد موجود، قانونی بودن طرحهای شهرک سازی در یهودا و سامره در کرانه باختری را ثابت می کند.بنابراین در باره تصمیماتی که در این زمینه گرفته می شود باید تجدید نظر کرد.

گزارشگر اسرائیلی گفت: هفت تن از وزرای اسرائیل خواستار حمایت کابینه اسرائیل از مفاد این گزارش در خصوص قانونی بودن شهرکهای یهودا و سامره در کرانه باختری شدند.

وی افزود: گزارش مسؤول دیوان رئیس کابینه اسرائیل، عملا گزارش "تالیا ساسون" را که خواستار تخریب صد شهرک اسرائیلی در این منطقه شده است، باطل کرد.

"اوفیر اکونیس" نماینده حزب لیکود در کنست (پارلمان) اسرائیل در این خصوص گفت: گزارش ادموند لیفی گزارش تالیا ساسون مبنی بر غیر قانونی بودن شهرک های اسرائیلی در یهودا و سامره را باطل کرد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم