سنای آمریکا امروز پامپئو را برای وزارت خارجه تایید می‌کند

پنج‌شنبه 6 ارديبهشت 1397
12:30
سنای آمریکا امروز پامپئو را برای وزارت خارجه تایید می‌کند مایک پامپئو قرار است امروز (پنجشنبه) برای عهده گیری ریاست وزارت خارجه آمریکا مورد رای‌گیری سنای آمریکا قرار گیرد.

العالم-آمریکا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اگر پامپئو به عنوان وزیر خارجه جدید آمریکا تایید شود در این صورت سرپرستی هیئت آمریکا در اورشلیم برای افتتاح سفارت آمریکا در قدس را بر عهده خواهد داشت. احتمال تایید پامپئو برای این پست از سوی مجلس سنا بالاست.

پیشتر کمیته روابط خارجی سنای آمریکا "مایک پامپئو" را برای به دست گرفتن زمام امور وزارت خارجه ایالات متحده تایید کرد.

این تایید از سوی کمیته سنای آمریکا پس از آن صورت گرفت که "رند پل" جمهوری خواه دست از مخالفتش با نامزدی پامپئو از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برداشت. رند پل، جمهوری خواه نگران حمایت پامپئو از جنگ عراق و تاکتیک‌های شکنجه، پس از صحبت‌های چندین باره با ترامپ و دیدار با پامپئو، تصمیمش را تغییر داد و راه را برای تایید پامپئو هموار کرد.

در نهایت پامپئو با ۱۱ رای موافق و ۹ رای مخالف به عنوان وزیر خارجه جدید آمریکا انتخاب شد. تنها یکی از ۱۰ دموکرات سنای آمریکا علیه وی رای داد و تمامی ۱۱ عضو جمهوری خواه به نفع پامپئو رای خود را اعلام کردند.

پامپئو از ژانویه ۲۰۱۷ تصدی سازمان سیا را برعهده دارد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی به میدان گازی «کورمور» اقلیم کردستان عراق


پیشنهاد رئیس‌جمهور روی میز همسایگان؛ چراغ سبز CIS به ابتکار عمل ایران


رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا خواستار برکناری وزیر جنگ شد


وزیر ارتباطات راهی قطر شد


دادخواهی قربانیان حملات تجاوزکارانه آمریکایی-اسرائیلی درتهران+ فیلم


آتش سوزی یک نفت‌کش متخلف در شرق تنگه هرمز


متکی: درصورت تجاوز، پایگاه های اروپایی آمریکا از حملات در امان نخواهند بود/ غافلگیری دشمنان با استفاده از سلاح جدید درجنگ آتی


عراقچی: اکنون نوبت کاخ سفید است که انتخاب کند/ پایان جنگ یا جهنمی از آتش


نچیروان بارزانی با هیأتی از جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد


گزارش وزیر امور خارجه به هیات دولت