بستن گذرگاههاي مرزي با سوريه به زيان تركيه است

پنج‌شنبه 5 مرداد 1391
09:41
 بستن گذرگاههاي مرزي با سوريه به زيان تركيه است دمشق (العالم) ـ محقق مسائل سياسي از اقدام دولت تركيه در بستن گذرگاه هاي مرزي خود با سوريه انتقاد و تاكيد كرد اين مساله روابط تركيه و كشورهاي عربي منطقه را به چالش مي كشاند و به زيان آنكارا است.

"شادي احمد" روز پنجشنبه به شبكه خبري العالم گفت: چنين اقدامي قبل از آنكه به ضرر سوريه باشد، به ضرر منافع تركيه است.

گفته مي شود كه تركيه به بهانه خشونت در سوريه، سه گذرگاه مرزي باقيمانده خود به اين كشور را چهارشنبه (4مرداد) بسته است. آنكارا بدين ترتيب اجازه‌ي عبور كاميون از حدود ۹۰۰ كيلومتر مرز مشترك خود با سوريه را نمي‌دهد.

به گفته شادي احمد، تركيه همچنان درصدد تحقق اهداف بيگانگان است و بستن مرزهاي مشترك به قطع روابط تجاري، اقتصادي و ارتباطات مردمي ميان تركيه و كشورهاي عربي منطقه منجر مي شود.
 
اين محقق سوری خاطر نشان كرد: تركيه از اهميت روابط جغرافيايي و تاريخي با سوريه غافل است.

به گفته شادي احمد ايجاد منطقه حائل، بستن مرزها را شامل نمي شود و دولت سوريه توانسته است نادرستي بسياري از فرضيه ها را براي ايجاد مناطق حائل ثابت كند.

اين كارشناس مسائل سياسي با اشاره به نقض حريم هوايي سوريه از سوي هواپيماي تركيه و سرنگوني اين هواپيما از سوي نيروهاي سوريه گفت: اين حادثه ثابت كرد كه ايجاد منطقه حائل ميان دو كشور غير ممكن است.

شادي احمد با تاكيد بر ضرورت توقف اقدام هايي كه منجر به تشديد تحركات تروريستي و بحران در مرزهاي دو كشور مي شود، افزود: عملكرد دولت تركيه در اين خصوص مهم است و آنكارا بايد حمايت از شبه نظاميان موسم به ارتش آزاد را كه تاسيسات زيربنايي سوريه را هدف حمله قرار مي دهند، متوقف كند.

اين كارشناس مسائل سياسي اظهار داشت: متاسفانه عملكرد دولت تركيه در خصوص تحولات سوريه خدمت به منافع و طرح هاي آمريكا بوده و واشنگتن را به اهداف خود عليه دمشق نزديك كرده است.

به گفته شادي احمد، تركيه به گونه اي عمل نكرد كه زمينه گف و گوهاي سياسي و حل بحران سوريه فراهم شود بلكه اين كشور فرصت ها را براي حل سياسي بحران سوريه از بين برد و اجراي طرح هاي آمريكا را در منطقه تسهيل كرد.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی