نويسنده و تحليلگر سياسي لبناني:

تهديدهاي اسراييل عليه ايران بي اهميت است

شنبه 7 مرداد 1391
08:47
تهديدهاي اسراييل عليه ايران بي اهميت است بيروت (العالم)- نويسنده و تحليلگر سياسي لبناني، سخنان تهديد آميز ايهود باراك وزير جنگ رژيم صهيونيستي و دعوت وي از غرب براي متوقف كردن سريع برنامه هسته اي ايران را بي اهميت توصيف كرد.

"خالد الرواس" شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: اينگونه اقدامات نمي تواند ايران را از ادامه راه بازدارد و مذاكرات كنوني تهران با غرب نيز در باره درصد غني سازي و نه متوقف كردن آن است.

وي گفت: اقدام رژيم صهيونيستي در برجسته سازي حمله احتمالي به ايران يا كشورهاي همسايه فلسطين اشغالي به منظور فرافكني و صدور مشكلات داخلي اين رژيم به خارج و كسب دستاوردهاي سياسي و انتخاباتي است.

 نويسنده و تحليلگر سياسي لبناني تاكيد كرد: رژيم صهيونيستي بايد به اين واقعيت اعتراف كند كه هم پيمانش آمريكا با توجه به نتايج اقدامات خود در منطقه، نمي تواند تكيه گاه اصلي اين رژيم باشد بنابراين سخنان مقامات اين رژيم فقط براي ترساندن است و هيچ اعتبار و ارزش سياسي ندارد.

الرواس گفت: رژيم صهيونيستي فقط با حمايت و پشتيباني آمريكا قادر به ادامه حيات است كه آن هم در شرايط بغرنج موجود در منطقه خاورميانه، فراهم نيست.
 
وي افزود: دعوت به جنگ از دو بعد سياسي و اقتصادي قابل بررسي است، جنبه اقتصادي آن را مي توان تلاش آمريكا براي بازاريابي تسليحات خود از طريق فراهم كردن چنين شرايطي توسط رژيم صهيونيستي در منطقه دانست.

نويسنده و تحليلگر سياسي لبناني گفت: آمريكا در صدد القا كردن اين مساله است كه جنگي درمنطقه به وقوع خواهد پيوست تا كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس و ديگر كشورها قراردادهاي بيشتري براي خريد سلاح با آمريكا ببندند و بدين طريق واشنگتن مشتريان جديدي براي سلاح هايش بيابد.

الرواس افزود: در بعد سياسي بايد گفت كه آمريكا در شرايطي قرار ندارد كه نظرات خود را تحميل كند زيرا علاوه بر وضعيت نابسامان داخلي به دليل عجله در خروج از عراق و شكست در افغانستان و ناكامي در مقابله با مقاومت در جنگ لبنان، ضعيف شده و اين مسائل موجب شده است تا نتواند در تعيين درگيرهاي آتي نقش جدي ايفا كند.

Ma.20:40.27 

0% ...

آخرین اخبار

­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها