به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، سه کشور ترکیه، قطر و عربستان با هدف گردآوری و ارسال کمکهای نظامی و لجستیکی به افراد مسلح در خاک سوریه پایگاهی نظامی در منطقه «اضنه»، در فاصله 100 کیلومتری شمال مرزهای سوریه و ترکیه ایجاد کردهاند.
براساس منابع موجود در كشورهاي حوزه خليج فارس، اين پايگاه كه تحت نظارت تركيه فعاليت خواهد كرد پس از ديدار عبدالعزيز بن عبدالله، معاون وزير امور خارجه عربستان به آنكارا تأسيس شد.
براساس گزارش هاي موجود، پايگاه هوايي مشترک تركيه و آمريكا نيز در منطقه اضنه واقع شده است، اما مشخص نيست كه آيا پايگاه نظامي مشهور اینجرلیک بر ماموریت ارسال سلاح و تجهيزات به مخالفان سوريه نظارت خواهد كرد يا خير؟
سه کشور مزبور به همراه برخی دیگر از رژیم های عرب حوزه خلیج فارس تلاش ها علیه نظام حاکم سوریه را از ابتدای تحولات این کشور آغاز کردند و از روزهای اول با طرح کوفی عنان، فرستاده سازمان ملل متحد به سوریه، مخالفت و در برابر ماموریت او مانع تراشی کردند.