قاسمی: نتانیاهو جز دروغ‌پراکنی و دغل‌کاری متاعی برای عرضه نداشته و ندارد

سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
01:55
قاسمی: نتانیاهو جز دروغ‌پراکنی و دغل‌کاری متاعی برای عرضه نداشته و ندارد سخنگوی وزارت خارجه ایران نمایش مضحک اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران را دست و پا زدن های بی حاصل ورشکسته ای دروغ پرداز و رسوا خواند که جز دروغ پراکنی و دغل کاری کالا و متاعی برای عرضه نداشته و ندارد.

العالم-ایران

«بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نمایش مضحک تبلیغاتی اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یکی از آخرین سریال های تکراری از نمایش های بی ثمر و شرم آور در خصوص برنامه هسته ای مخفی ایران را دست و پا زدن های بی حاصل ورشکسته ای دروغ پرداز و رسوا خواند که جز دروغ پراکنی و دغل کاری کالا و متاعی برای عرضه نداشته و ندارد.

قاسمی افزود: سران رژیم صهیونیستی بقای " رژیم نا مشروع و دروغ بنیان " خود را در تهدید انگاری با استفاده از شارلاتانیسم نخ نمای عصر جاهلیت و بی خبری افکار عمومی جهانیان می بینند که بیهودگی و بی ثمری آن بیش از پیش آشکار است.‌ او و رژیم کودک کش و رسوای رژیم صهیونیستی باید به این فهم و درک اولیه رسیده باشند که مردم جهان از فهم، آگاهی و شعور کافی برخوردارند.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب در یک نشست خبری مدعی شد که تل‌آویو به اسناد تازه‌ای درباره ایران دست یافته که نشان می‌دهد تهران به دنبال ساخت بمب اتم بوده است.

اظهارات نتانیاهو با توجه به سفر پمپئو به منطقه در واقع توجیهی برای عدم امضای احتمالی ترامپ برای تعلیق تحریم های ایران است، استفاده نتانیاهو از نقاشی و این گونه شو و نمایش ها مسبوق به سابقه است مانند آنچه در سازمان ملل گفت.

آنچه دیشب نتانیاهو گفت، پیش تر هم تحت عنوان« موارد ادعایی» مطرح شده بود و از سوی مجامع بین المللی همچون آژانس انرژی اتمی پاسخ داده  و مردود اعلام شده بود.

0% ...

آخرین اخبار

لازم نیست منتظر هالووین بمانید؛ گاهی کافی است صفحه اقتصاد را باز کنید!


مشاورعالی فرمانده کل سپاه در گفت‌وگو با العالم از آمادگی برای افزایش برد تسلیحاتی ایران خبرداد


بیانیه سپاه پاسداران: طوفان‌الاقصی آغازگر پایان صهیونیسم و افول قطعی رژیم اشغالگر است


هشدار نظریه‌پرداز برجسته روابط بین‌الملل: نباید ایران را به سمت «پاسخ روز قیامت» هل داد


بانک جهانی: جنگ علیه ایران گریبان اقتصاد خاورمیانه را گرفت


پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری


ارتش یمن مواضع مستحکم ائتلاف سعودی را درهم می‌کوبد و تعز را در محاصره قرار می‌دهد+فیلم


پژوهشگر عرب: «طوفان الاقصی» مسئله فلسطین را در کانون توجه جهانی قرار داد+فیلم


شهادت تمام اعضای خانواده یمنی در حمله سعودیها


شیخ نعیم قاسم از راه‌اندازی مؤسسه حفظ آثار شهید نصرالله خبر داد