پایان عملیات نظامی ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق

سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
12:09
پایان عملیات نظامی ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق با بسته شدن مراکز فرماندهی زمینی نیروهای مشترک ائتلاف در عراق، عملیات نظامی اصلی علیه گروه تروریستی داعش در این کشور پایان یافته و مسئولیت‌ها به مقر اصلی عملیات عزم راسخ منتقل شد.

العالم-عراق

 ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا با تعطیل کردن تمام دفاتر خود در عراق، پایان عملیات نظامی خود علیه گروه تروریستی داعش در این کشور را اعلام کرد.

در بیانیه منتشر شده از سوی فرماندهی نیروهای زمینی ائتلاف آمده است طی مراسمی که روز دوشنبه در بغداد برگزار شد، تمام مراکز فرماندهی عملیات «عزم راسخ» در عراق تعطیل شده و این به معنی پایان عملیات‌های اصلی علیه داعش در عراق، تغییر ترکیب و مسئولیت‌های ائتلاف است.

در این مراسم که فرماندهان نظامی و امنیتی عراقی نیز حضور داشتند، تمام مسئولیت‌های بخش فرماندهی زمینی نیروهای مشترک به مقر اصلی عملیات عزم راسخ منتقل شد.

ژنرال «والتر پیات» رئیس فرماندهی زمینی نیروهای مشترک در عراق، گفت: «ما (از این به بعد) به حمایت از دولت عراق تحت فرماندهی مرکزی عملیات عزم راسخ ادامه خواهیم داد».

ژنرال «یحیی رسول عبدالله» سخنگوی نیروهای امنیتی عراق نیز در این مراسم گفت که فرماندهی زمینی نیروهای مشترک، بخشی از موفقیت ارتش عراق در برابر داعش هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت