"يحيي حجيره" در گفت وگو با شبكه خبري العالم گفت: هيچ بيانيه رسمي در زمينه کناره گیری وی از قدرت منتشر نشده است و ما بارها چنين خبری را شنيده ايم.
وی انتشار چنین اخباری را ناشی از اختلاف های پشت پرده دانست.
حجيره با اشاره به اين كه ميان نيروهاي سنتي از جمله نيروهاي احزاب ديدار مشترك و حزب حاكم کشمکش وجود دارد، هشدار داد: در حال حاضر اين دو گروه به نام انقلاب و حفظ كشور با يكديگر کشمکش دارند.
وی با بیان اینکه آنها برای پیشبرد اهداف خود از جوانان انقلابی استفاده می کنند گفت تفاوت زيادي ميان واقعيت انقلاب يمن و آنچه در رسانه ها منتشر مي شود وجود دارد و كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج فارس و طرف های منطقه ای تنها با نظام حاكم و طرف هايي كه مأموريت سركوب انقلاب به آنها واگذار شده است، تعامل دارند.
حجیره با تأكيد بر اين كه تنها راه حل بحران يمن، انقلاب مردمي است اظهار داشت: زماني كه همه مردم يمن براي حمايت از جوانان به ميدان ها ريختند و شعار سرنگوني نظام را سر دادند هيچ مشكلي وجود نداشت. بلكه مشكل زماني آغاز شد كه نيروهاي تأثيرگذار بر بحران يمن بار ديگر دخالت هايشان در امور كشور را از سر گرفتند.
این رهبر جنبش جوانان انقلاب يمن در پايان هدف از انتشار اخبار کذب کناره گیری مقامات این کشور از قدرت را ،انحراف توجه انقلابیون از وضعیت سیاسی به دیگر امور ،عنوان کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد که برخی تلاش می کنند انقلاب جوانان یمن را مهار کنند و مانع تحقق اهداف واقعی آن شوند اما این امر محال است.
07/28 16:53