همسر "شیخ نمر" عالم عربستانی درگذشت

يکشنبه 8 مرداد 1391
08:20
همسر مرکز حقوق بشر "الشرق" با اعلام درگذشت همسر آيت الله "شيخ نمر النمر"، خواستار آزادي فوري اين عالم شيعه عربستاني شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مرکز حقوق بشر الشرق اعلام کرد، خانم "منی جابر الشریاوی" همسر "شیخ نمر باقر النمر" امروز براثر بیماری درگذشت، و قرار است مراسم تشییع و خاکسپاری وی پس از رسیدن پیکر او به العوامیه (شرق عربستان) برگزار شود.

مرکز الشرق از مسئولان سعودی خواست شیخ نمر را فورا آزاد کند تا بتواند در مراسم تشییع همسرش حضور داشته باشد.

این مرکز تأکید کرد: مخالفت مسئولان سعودی با آزادی وی و محروم کردن او از این حق و همچنین حق درمان به دلیل جراحتهایی که در جریان بازداشت متحمل شده، پرونده آنها را در این خصوص سنگین تر خواهد کرد.

نیروهای امنیتی سعودی حدود یک ماه قبل در جریان بازداشت شیخ نمر او را با گلوله جنگی هدف قرار داده و مجروح کردند. اعضای خانواده شیخ نمر که توانسته اند با او ملاقات کنند، تأکید کرده اند که روی صورت او کبودی هایی را مشاهده کرده، و چند دندان او نیز شکسته است.

مرکز الشرق با اظهار نگرانی درباره ادامه بازداشت و شکنجه شیخ نمر، از مسئولان سعودی خواست به معیارهای حقوق بشر احترام گذاشته، و از نقض حقوق بشر دست بکشند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا