افكار عمومي تركيه:

سياست اردوغان در قبال سوريه شكست خورده است

يکشنبه 8 مرداد 1391
10:17
 سياست اردوغان در قبال سوريه شكست خورده است نويسنده و تحليل گر سياسي تركيه اي تاكيد كرد كه افكار عمومي كشورش، سياست هاي دولت رجب طيب اردوغان در خاورميانه و به ويژه سوريه را شكست خورده مي داند.

" بركات قار" يكشنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: دخالت تركيه در امور سوريه ، مساله تازه اي نيست. تركيه از آغاز بحران در سوريه با قاچاق اسلحه به داخل سوريه و پشتيباني مادي و معنوي از گروهك هاي مسلح ، بناي دخالت در امور اين كشور را گذاشت.

وي افزود: در حال حاضر تركيه به گسيل افراد و گروه هاي مسلح به سوريه و آموزش آن ها و پشتيباني از اين افراد با انواع تسليحات ادامه مي دهد.

نويسنده و تحليل گر سياسي تركيه اي تاكيد كرد: افكار عمومي تركيه مخالف اينگونه موضع گيري دولت تركيه ضد سوريه است.

وي درباره اظهارات رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه كه گفته بود " نمي توانيم در قبال استقرار نيروهاي نظامي در حلب تماشاگر باشيم" و همچنين درباره احتمال دخالت مستقيم ارتش تركيه در سوريه گفت: دخالت در سوريه كار ساده اي نخواهد بود و سرنوشت اين دخالت به اين وابسته است كه از ميان گروهك هاي مسلح يا نيروهاي سوري چه كسي بر حلب تسلط خواهد يافت.

بركات قار تاكيد كرد: اظهارات اردوغان نشان مي دهد كه تركيه قصد دارد خود را در راس مثلث حاميان مخالفان نظام سوري و گروه هاي مسلح قرار دهد ؛ مثلثي كه دو راس ديگر آن را قطر و عربستان تشكيل مي دهند.

وي افزود: ايفاي چنين نقشي و اجراي چنين سياست در قبال سوريه بيش از آن كه به ضرر ملت سوريه باشد، به ضرر ملت تركيه است.

28-22:40

0% ...

آخرین اخبار

منع حضور شطرنج‌بازان اسرائیلی در مسابقات قهرمانی جهان در مالزی


یورش مجدد نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه


انفجار در بغداد+ فیلم


رایزنی عراقچی و مقام الجزایری در بغداد با محوریت فلسطین و تحولات خلیج فارس


شوک جدید ترامپ به متحدان اروپایی


یمن از آزادی ۱۵۹ اسیر در جبهه ساحل غربی خبر داد


سرلشکر عبداللهی: انتخاب مهرداد اخلاقی با توجه به تجارب صنعت دفاعی شایسته است


تشدید اعتراضات در فرانسه؛ درگیری پلیس با معترضان و دستگیری بیش از ۱۶۰ نفر


عراقچی با همتای لبنانی خود دیدار کرد/ حمایت ایران از لبنان در دفاع از حاکمیت این کشور در برابر رژیم صهیونیستی +فیلم


غریب آبادی: در صورت خطای دشمن، پاسخ ایران قاطعانه خواهد بود