یائیر لاپید: نمایش نتانیاهو درباره ایران به اسرائیل لطمه زد

پنج‌شنبه 13 ارديبهشت 1397
12:13
یائیر لاپید: نمایش نتانیاهو درباره ایران به اسرائیل لطمه زد
رهبر حزب یش عتید گفت: نمایش نتانیاهو اشتباهی بود که تلاش‌ها برای مقابله با توافق هسته‌ای را خدشه‌دار کرد.

العالم _ فلسطین اشغالی

یائیر لاپید، رهبر حزب یش عتید بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، را متهم کرد با نمایش عمومی یافته‌های موساد درباره ایران، به اسرائیل لطمه زده است.

وی که در کنست سخن می‌گفت افزود تصمیم نتانیاهو برای ارائه این اسناد در یک قالب عمومی یکی دیگر از خطا‌های فراوان اخیر شغلی وی است.

وی در این خصوص افزود: «من با توافق ایران -- که توافقی بد بود -- مخالف بودم و به نمایندگی از احزاب مخالف، با دولت برای مقابله با آن همکاری کردم. اما نمایش نتانیاهو اشتباهی بود که تلاش‌ها برای مقابله با توافق هسته‌ای را خدشه‌دار کرد. نخست‌وزیر و رئیس موساد باید به جای این نمایش، برای مطرح کردن این یافته‌ها در جلساتی محرمانه به کاخ سفید، پارلمان آلمان و مجامع بین‌المللی می‌رفتند. چنین اقدامی تأثیر‌گذارتر بود.»

0% ...

آخرین اخبار

حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد


نخست‌وزیر اسپانیا خواستار توقف فوری جنگ علیه ایران شد


قطر: میانجی‌گری میان ایران و آمریکا ادامه دارد


وزیر امور خارجه روسیه وارد منامه بحرین شد


حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل امارات


دو طلا و سه برنز در پنج وزن اول امیدهای کشتی جهان برای ایران


رایزنی عراقچی و نخست‌وزیر عراق درباره تحولات منطقه و راه‌های کاهش تنش


طلای تاریخی برای ایران در اسکیت سرعت قهرمانی جهان


۲۲ شناور طی ۱۳ روز در تنگه هرمز مورد حمله قرار گرفت


تجمعات اعتراضی علیه ترامپ در آمریکا ، جنبش " نه به پادشاهان "