فعال حقوقی: انقلاب الشرقیه با سرکوب متوقف نمی شود

دوشنبه 9 مرداد 1391
05:16
فعال حقوقی: انقلاب الشرقیه با سرکوب متوقف نمی شود فعال حقوقي مصري تاكيد كرد، انقلاب مردم عربستان که از منطقه الشرقيه آغاز شده، با سرکوب متوقف نخواهد شد.

"محسن بهنسي" روز دوشنبه به شبكه خبري العالم، گفت: آنچه که در منطقه الشرقيه، القطيف و جده شكل گرفته، درخواست برای حقوق شهروندی، اظهار عقیده، و آزادی بیان است، و این مسائل با تشدید سرکوب ها و بازداشت ها متوقف نخواهد شد.

وی با اشاره به سركوب و بازداشت کودکان به دست نیروهای امنیتی، خواستار واکنش جامعه جهانی به نقض حقوق كودكان شد و گفت: عربستان معاهده مبارزه با شكنجه را امضا کرده اما با سفر گزارشگر ويژه سازمان حقوق بشر به عربستان موافقت نکرده است.

بهنسی تاكيد كرد: پيگرد معترضان، ضرب و شتم و شكنجه و بازداشت مردم، همگي اقدامات قابل پيش بيني رژيم آل سعود هستند و آل سعود به تنها چیزی که می اندیشد، نقض آزادي است.

محسن بهنسي اظهار داشت: مقامات سعودي بايد باور كنند كه جامعه عربستان از مطالبات آزادی خواهانه و برحق مردم حمايت و پشتيباني خواهد كرد و با آن همراه خواهد شد.

وی تاکید کرد: هر قدر روابط بين المللي اين رژيم به ويژه با غرب خوب باشد، سرنوشتي مشابه رژیم های سابق مصر، تونس و يمن خواهد داشت؛ در هر صورت نقض حقوق مدني نتيجه اي جز افزايش تحركات مردمي نخواهد داشت.

 

29-18:57




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد