شاهزاده مست بحرینی در هواپیما دستگیر شد

دوشنبه 9 مرداد 1391
05:19
شاهزاده مست بحرینی در هواپیما دستگیر شد يکي از شاهزادگان نزديک به خاندان حاکم بحرين به اتهام نوشيدن مشروبات الکلي و ايجاد درگيري در يک هواپيماي انگليسي دستگير شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه انگلیسی "سان" در خبری فاش کرد: پلیس انگلیس با استفاده از تفنگ های شوک الکتریکی با قدرت 50 هزار ولت توانست شاهزاده بحرینی را که به دلیل نوشیدن مشروبات الکلی کنترل خود را از دست داده بود، دستگیر کند.

به نوشته این روزنامه، تأکید کرد که این شاهزاده قصد داشت با زور وارد کابین خلبان یکی از هواپیماهای شرکت خطوط هواپیمایی انگلیس شود.

روزنامه سن خاطرنشان کرد: این شاهزاده میلیاردر 28 ساله، قصد داشت با ورود به کابین خلبان، از وضعیت بد خدمات شکایت کند.

این هواپیما از انگلیس به مقصد بحرین در حرکت بود.

پس از دستگیری این شاهزاده، وی برای رهایی از دست نیروهای پلیس به آنها گفت که یکی از نزدیکان "حمد بن عیسی آل خلیفه" شاه بحرین است.

ولی با این حال این شاهزاده به مرکز پلیس در غرب لندن منتقل شد، و قبل از آزادی به قید وثیقه، از او انگشت نگاری به عمل آمد.

روزنامه سان خاطرنشان کرد، خلبان هواپیما پس از مشاهده ادامه فریادها و سروصدای این میلیاردر بحرینی، مجبور شد از نیروهای پلیس برای دور کردن او کمک بگیرد.

پلیس اسکاتلندیارد گفته است که این فرد دستگیر شده به دلیل بی انضباطی و مستی دستگیر شد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو