ارتش سوریه به پاکسازی مناطق مختلف ادامه می‌دهد

دوشنبه 9 مرداد 1391
13:50
ارتش سوریه به پاکسازی مناطق مختلف ادامه می‌دهد ارتش سوريه در ادامه عمليات پاکسازي شهرها و مناطق مختلف از وجود افراد مسلح تروريست توانست بسياري از مناطق سوريه را پاکسازي و تروريست‌ها را بيرون کند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم ارتش سوریه به عملیات پاکسازی شهر حلب از وجود افراد مسلح و تروریست‌ها ادامه می‌دهد و توانست به طور کامل ً بر منطقه صلاح الدین تسلط یابد.

به گزارش شبکه العالم، ارتش سوریه همچنین ده‌ها نفر از افراد مسلح را که در بین آن‌ها اتباع کشورهای بیگانه نیز وجود دارند بازداشت کرد. از سوی دیگر، نیروهای امنیتی سوریه توانستند از ورود گروهی از افراد مسلح از خاک اردن و لبنان به خاک سوریه جلوگیری کنند.

در شهر حمص واقع در مرکز سوریه نیز ارتش توانست به طور کامل بر منطقه القرابیص تسلط یابد و افراد مسلح را از آن بیرون کند.

در ادامه عملیات نظامی علیه علیه تروریست‌ها، ارتش سوریه توانست پس از درگیری با افراد مسلح بر گذرگاه باب الهوی در مرز ترکیه تسلط یابد. در این درگیری‌ها شماری از افراد مسلح کشته و شماری دیگر نیز متواری شدند.

تلویزیون سوریه نیز گزارش داد ارتش سوریه توانست شهرک کرناز در حماه را به طور کامل از وجود گروه‌های تروریستی پاکسازی کند و در رستن واقع در حمص نیز خسارت‌های زیادی بر افراد مسلح وارد کرد.



0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم