معاونان وزرای خارجه باکو، آنکارا و کی یف گردهم آمدند

جمعه 14 ارديبهشت 1397
22:13
معاونان وزرای خارجه باکو، آنکارا و کی یف گردهم آمدند معاونان وزرای خارجه کشورهای جمهوری آذربایجان ، ترکیه و اوکراین ، روز جمعه با هدف ارتقای روابط سه جانبه در باکو گرد هم آمدند .

العالم - آسیا

دراین دیدار «خلف خلف اف» ، «امید یاردیم» و «واسیلی بودنار» به ترتیب معاونان وزرای امور خارجه جمهوری آذربایجان ، ترکیه و اوکراین وضعیت فعالی و چشم انداز روابط سه کشور را بررسی کردند. 

طرفین در این دیدار تاکید کردند که رایزنی های سیاسی سه جانبه فرصت های جدید همکاری را ایجاد می کند و به تقویت روابط دوستی میان سه کشور تحرک می بخشد . 

همچنین جمهوری آذربایجان ، ترکیه و اوکراین از حق حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر در قلمروی مرزهای به رسمیت شناخته شده در سطح بین المللی حمایت کردند . 

معاونان وزرای خارجه این سه کشور، در خصوص برخی مسائل بین المللی و منطقه ای و همکاری در قالب نهادهای بین المللی تبادل نظر کرده و نیز امکانات همکاری در حوزه های حمل و نقل ، انرژی ، بازرگانی و مبارزه با تروریسم را بررسی کردند . 

طرفها همچنین در خصوص برگزاری مرتب رایزنی های سیاسی سه جانبه و ادامه همکاری های در سطح بالا توافق کردند .

0% ...

آخرین اخبار

زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


توافق ایران و روسیه برای تقویت همکاری‌های مالی و تجاری


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم