معاونان وزرای خارجه باکو، آنکارا و کی یف گردهم آمدند

جمعه 14 ارديبهشت 1397
22:13
معاونان وزرای خارجه باکو، آنکارا و کی یف گردهم آمدند معاونان وزرای خارجه کشورهای جمهوری آذربایجان ، ترکیه و اوکراین ، روز جمعه با هدف ارتقای روابط سه جانبه در باکو گرد هم آمدند .

العالم - آسیا

دراین دیدار «خلف خلف اف» ، «امید یاردیم» و «واسیلی بودنار» به ترتیب معاونان وزرای امور خارجه جمهوری آذربایجان ، ترکیه و اوکراین وضعیت فعالی و چشم انداز روابط سه کشور را بررسی کردند. 

طرفین در این دیدار تاکید کردند که رایزنی های سیاسی سه جانبه فرصت های جدید همکاری را ایجاد می کند و به تقویت روابط دوستی میان سه کشور تحرک می بخشد . 

همچنین جمهوری آذربایجان ، ترکیه و اوکراین از حق حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر در قلمروی مرزهای به رسمیت شناخته شده در سطح بین المللی حمایت کردند . 

معاونان وزرای خارجه این سه کشور، در خصوص برخی مسائل بین المللی و منطقه ای و همکاری در قالب نهادهای بین المللی تبادل نظر کرده و نیز امکانات همکاری در حوزه های حمل و نقل ، انرژی ، بازرگانی و مبارزه با تروریسم را بررسی کردند . 

طرفها همچنین در خصوص برگزاری مرتب رایزنی های سیاسی سه جانبه و ادامه همکاری های در سطح بالا توافق کردند .

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم