دست رد بیل گیتس بر سینه ترامپ

شنبه 15 ارديبهشت 1397
08:08
دست رد بیل گیتس بر سینه ترامپ بیل گیتس موسس مایکروسافت که روابط خوبی با حزب جمهوری خواه آمریکا دارد پیش از این پیشنهاد ترامپ برای بر عهده گرفتن پست مشاور علمی او را رد کرده بود.

العالم _ آمریکا

ترامپ قبلا به بیل گیتس پیشنهاد کرده بود که پست یاد شده را بر عهده بگیرد، اما بیل گیتس با این استدلال که اگر چنین کاری بکند نمی تواند از وقتش به خوبی استفاده کند، حاضر به قبول این سمت نشده بود.

ظاهرا نشست بین ترامپ و بیل گیتس در این زمینه در ماه گذشته برگزار شده بود. پس از رد این پیشنهاد توسط بیل گیتس پست یادشده کماکان خالی است و ترامپ هنوز در جستجوی کسی است که بتواند وی را به عنوان مسئول سیاست گذاری اداره علوم و فناوری کاخ سفیدمنصوب کند.

البته بیل گیتس خود یک شخصیت علمی محسوب نمی شود، اما وی از حدود دو دهه قبل بنیاد بیل و ملیندا گیتس را تاسیس کرده که بودجه مورد نیاز برای اجرای طرح های علمی و تحقیقاتی مختلفی را تامین می کند. این طرح ها در زمینه های مختلفی مانند تغییرات آب و هوایی، مقابله با بیماری های عفونی و غیره اجرا می شوند.

هنوز مشخص نیست ترامپ قصد دارد به جای بیل گیتس چه کسی را به این سمت تازه منصوب کند. وی پیش از این به علت انتصاب افراد غیرمرتبط برای تصدی مشاغل مختلف با انتقادهای شدیدی مواجه شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته


قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: منافع و پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل هدف حملات ایران هستند


آغاز موج بیست و پنجم عملیات وعده صادق ۴


ایران خواستار اعطای فوری «حفاظت تقویت‌شده» یونسکو به همه محوطه‌های میراث‌جهانی کشور شد


سردار شکارچی: هر مبدا تجاوزی علیه ایران، هدف مشروع ماست