حمله مزدوران آل‌خلیفه به تظاهرکنندگان

دوشنبه 9 مرداد 1391
15:14
حمله مزدوران آل‌خلیفه به تظاهرکنندگان نيروهاي امنيتي آل‌خليفه بار ديگر با حمله وحشيانه به تظاهرات مسالمت‌آميز مردمي در مناطق مختلف بحرين شماري از آن‌ها را زخمي کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، نیروهای امنیتی آل‌خلیفه با پشتیبانی نیروهای اشغالگر آل‌سعود به تظاهرات مردمی در جزیره ستره حمله کردند.

نیروهای امنیتی آل‌خلیفه با بمب‌های حاوی گازهای سمی و سلاح‌های ساچمه‌ای  تظاهرکنندگان را هدف قرار دادند که در نتیجه آن شماری از آن‌ها زخمی شدند.

از سوی دیگر جمعیت وفال ملی اقدام مستمر نیروهای امنیت آل‌خلیفه را در به‌کارگیری سلاح‌های ساچمه‌ای و ممنوع برای سرکوب تظاهرکنندگان محکوم کرد.

این روزها بیشتر مناطق بحرین شاهد تظاهرات گسترده و تجمع‌های اعتراض‌آمیز است. تظاهرات مردمی به دعوت ائتلاف چهارده فوریه با شعار « هفته حق مسلم» درباره حق مسلم مردم برای تعیین سرنوشتشان و آزاد کردن زندانیان برگزار شد.

ائتلاف انقلابیون 14 فوریه خواستار برپایی تظاهرات در همه مناطق بحرین به نشانه همبستگی با محمد عبدالمهدی دانشجوی بحرینی شد که به علت شکنجه شدن در زندانهای رژیم آل خلیفه، حافظه و قدرت تکلم خود را از دست داده است.



0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود