لندن اعلام کرد؛

جنگنده‌های انگلیسی برای رهگیری جنگنده روس در دریای سیاه به پرواز درآمدند

شنبه 15 ارديبهشت 1397
13:11
جنگنده‌های انگلیسی برای رهگیری جنگنده روس در دریای سیاه به پرواز درآمدند طبق اعلام نیروی هوایی سلطنتی انگلیس، جنگنده‌های این کشور روز جمعه در راستای انجام ماموریت خود در قالب ناتو، برای رهگیری و مشایعت یک جنگده روس در حریم هوایی دریای سیاه به پرواز درآمدند.

العالم _ اروپا

ارتش انگلیس مدعی شده که روز جمعه (دیروز) جنگنده‌های این کشور در راستای حفاظت از حریم هوایی کشورهای عضو ناتو، برای دور کردن یک جنگنده روس از حوزه دریای سیاه به پرواز درآمدند.

روز جمعه نیروی هوایی سلطنتی انگلیس مدعی شده که یک جنگنده روس را که در حال نزدیک شدن به حریم هوایی ناتو، رهگیری کرد.

در صفحه توئیتر این نیرو آمده است: «در پاسخ به پرواز هواپیمای ایلوشین-20 کوت روسیه در نزدیکی حریم هوایی ناتو بر فراز دریای سیاه، تایفون‌های نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا مستقر در رومانی به پرواز درآمدند. ما ناتو هستیم».

سه شنبه هفته گذشته نیروی هوایی انگلیس اعلام کرده بود که ناتو به جنگنده‌های انگلیسی برای انجام ماموریت‌های گشت‌زنی در رومانی چراغ سبر نشان داده است.

انگلیس و برخی دیگر از اعضای ناتو، پیش از این بارها روسیه را به نقض حریم هوایی ناتو در دریای سیاه و دریای بالتیک متهم کرده‌اند اما مسکو این اتهام‌ها را رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است