یعلون: چیزی نمانده بود جنگنده روسی را ساقط کنیم

يکشنبه 16 ارديبهشت 1397
06:27
یعلون: چیزی نمانده بود جنگنده روسی را ساقط کنیم وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی گفت ورود هماهنگ نشده یک جنگنده روسی به حریم هوایی جولان اشغالی، آنها را بر آن داشته بود که این جنگنده را ساقط کنند اما تغییر مسیر داد.

العالم-فلسطین اشغالی

«موشه یعلون» وزیر پیشین جنگ رژیم صهونیستی اعلام کرد اخیرا یک فروند جنگنده روسی وارد حریم هوایی جولان اشغالی شده و پدافند هوایی این رژیم قصد ساقط کردن آن را داشت.

یعلون بدون ذکر تاریخ و زمان ورود این جنگنده روسی به حریم هوایی بلندی‌های جولان اشغالی، گفت اگر این هواپیما مسیر خود را تغییر نمی‌داد، حتما هدف قرار داده می‌شد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» وی با اشاره به ایجاد خط ارتباطی مستقیم بین ارتش‌های روسیه و رژیم صهیونیستی برای هماهنگی در مورد سوریه، توضیح داد: «(با اینکه) می‌دانستیم این جنگنده روسی است، اما چیزی نمانده بود که آن را ساقط کنیم».

یعلون اضافه کرد که بعد از ورود جنگنده به حریم هوایی جولان اشغالی، ارتش رژیم صهیونیستی با روس‌ها در پایگاه «حمیمیم» تماس گرفته، هشدارهای لازم را صادر کردند و پس از آن بود که جنگنده مسیر خود را تغییر داد.

این در حالی است که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز بارها علیه مواضع ارتش سوریه و نیروهای مقاومت عملیات انجام داده اما هیچکدام از پدافندهای هوایی روسی حاضر در سوریه، با آنها مقابله نکرده و یا اخطاری درباره نزدیک شدن آنها نداده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ