الجبوری در گفتگو با العالم مطرح کرد؛

تاکید بر ضرورت حفظ وحدت پس از انتخابات از طریق تفاهم با دیگر فهرست ها

يکشنبه 16 ارديبهشت 1397
10:25
تاکید بر ضرورت حفظ وحدت پس از انتخابات از طریق تفاهم با دیگر فهرست ها رئیس مجلس عراق بر ضرورت حفظ وحدت  پس از انتخابات از طریق تفاهم با دیگر فهرست ها تاکید کرد.

العالم -عراق

"عادل الجبوری " رئیس مجلس عراق در گفت وگوی ویژه با شبکه العالم اظهار داشت: مشارکت در فرایندهای سیاسی ، مسیر مبارزه با تروریسم  در کشور را تقویت خواهد کرد.

وی افزود: همه نهادها و ارکان اجتماعی و سیاسی عراق بر وحدت ملی و تشکیل دولت قدرتمند تاکید دارند.

رئیس مجلس عراق ادامه داد: نهادهای مجلس می تواند موجب مشارکت سیاسی همه اقشار جامعه شده و در حل  مشکلات مختلف و حفظ ثبات کشور، شود.

الجبوری افزود: ما می خواهیم تصور استان هایی که در معرض تروریسم و افراط گرایی بوده و ساکنانش آواره شده و مشکلات زیادی را تحمل کردند را تغییر دهیم زیرا دلیل همه مشکلات، مخالفت با  سیاست های آزمایش شده در تشکیل دولت بود.

وی بر ضرورت استناد و اعتماد بر دولت و مشارکت در تشکیل آن برای حمایت از شهروندان تاکید کرد.

رئیس مجلس عراق با اشاره به ازهم گسیختگی همه فهرست های انتخاباتی گفت: این پدیده از سویی دارای اثرات مثبتی است اما ازسوی دیگرشاید به از هم گسیختگی بیشترمنجر شود.

عادل الجبوری بر ضرورت حفظ وحدت  پس از انتخابات از طریق تفاهم با دیگر فهرست ها تاکید کرد.

وی نسبت به طرح مجدد مساله تجزیه عراق توسط کردها پس ازناکامی پیشین آنان ابراز نگرانی کرد.

رئيس مجلس عراق  فزود: مجلس می تواند اقدامات بزرگی انجام دهد و امکان مشارکت گسترده ای  مردم در انتخابات و دست یافتن به راهکارهای عملی را فراهم نماید.

وی تاکید کرد: نامزدهایی که می خواهند عضو پارلمان شوند باید به خوبی تفهیم شوند که در همکاری با دیگر نهادها برخورد دوگانه ای نداشته باشند .

الجبوري افزود: نهادهای مسئول باید در ویژگی ها و شرایطی که نامزدها باید از آن برخوردار باشند، دقت زیادی داشته باشند.

وی روابط عراق با ایران  را خوب و سازنده توصیف کرد و گفت دو کشور در بسیاری از مسائل با یکدیگر هماهنگ هستند.

217

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت