رئیس فراکسیون میراث فرهنگی مجلس:

کلیات طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه تصویب شد

سه شنبه 18 ارديبهشت 1397
16:10
کلیات طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه تصویب شد رئیس فراکسیون میراث فرهنگی مجلس گفت: کلیات طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه با نصف به علاوه یک رای از سوی هیت رئیسه تصویب شده است.

العالم - ایران / فرهنگی

جبار کوچکی‌نژاد رئیس فراکسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، ‌از تصویب کلیات طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه خبر داد.

کوچکی‌نژاد ادامه داد: این طرح در چند دوره مجلس مطرح شد و در هر دوره با موانعی روبرو شد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات کمیسیون‌های مجلس و هیات رئیسه درنهایت دیروز کلیات این طرح رای آورد.

رئیس فراکسیون میراث فرهنگی اظهار داشت: در جلسه روز گذشته این طرح با دو سوم آراء رای آورد اما آقایلاریجانی آن را رد کرد که این عمل با اعتراض نمایندگان روبرو شد.

وی ادامه داد: اما پس از جلسه‌ دیروز هیات رئیسه اعلام شد که این طرح با نصف به علاوه یک آراء رای آورده است.

کوچکی‌نژاد عنوان داشت: در حال حاضر این طرح تصویب شده و تنها باید بر روی جزئیات آن کار شود.

رئیس فراکسیون میراث فرهنگی با بیان اینکه ممکن است به علت وجود مواردی در این طرح مذکور بهکمیسیون تلفیق برگردد اظهار داشت: ممکن است کمیسیون مشترکی برای بررسی جزئیات این طرح تشکیل شود.

وی بابیان اینکه نمایندگان مدت‌ها است در تلاش برای تصویب این طرح هستند تصریح کرد: چرا که این وزارتخانه سهم کمی را از بودجه کشور دارد به همین منظور برای افزایش سهم آن از بودجه نیاز به یک ثبات مدیریتی داریم.

کوچکی‌نژاد عنوان داشت: سازمان میراث فرهنگی با عدم داشتن ثبات مدیریتی اصولا به حیات خلوت دولت تبدیل شده است و در دولت جایگاهی ندارد.

وی ادامه داد: برای ثبت جایگاه آن در دولت و نظارت مجلس بر آن این طرح باید تصویب می‌‌شد.

رئیس فراکسیون میراث فرهنگی توسعه گردشگری در قانون و بودجه را یکی دیگر از عوامل لزوم تصویب این طرح خواند.

وی اظهار داشت: با تصویب این طرح یک سازمان میراث فرهنگی و سازمان صنایع دستی زیر نظر وزارتخانه گردشگری ایجاد خواهد شد.

کوچکی‌نژاد عنوان داشت: به علاوه پیشنهاد داده‌ایم تا مناطق آزاد نیز به عنوان نهادی زیرمجموعه وزارت گردشگری قرار گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار سیاری: ملت ایران شکست‌ناپذیر است


انصارالله: عربستان دشمن درجه یک یمن است


نارضایتی ۶۴ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ


کاتس: تا خلع سلاح حزب‌الله از منطقه امنیتی لبنان خارج نمی‌شویم


افشاگری مشاور پیشین نتانیاهو از شخصیت خودشیفته او


با یک سبقت و یا سرعت غیر مجاز چند قدم تا توقیف گواهینامه فاصله داریم؟


دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است


شمار جان‌باختگان سیل نپال به بیش از هزار و سیصد نفر رسید


تظاهرات هزاران نفری در شرق آلمان در آستانه انتخابات ایالتی


2 شهید و 5 زخمی در جدیدترین جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان