گسترش ارتباط با عناصر مسلح از طریق اردن

چهارشنبه 11 مرداد 1391
12:55
گسترش ارتباط با عناصر مسلح از طریق اردن رييس جديد دستگاه اطلاعاتي سعودي به زودي نشستي محرمانه را با مسئولان ترکيه و اردن براي بررسي اوضاع سوريه و گسترش ارتباط با عناصر مسلح در شهرها و مناطق مختلف اين کشور برگزار مي کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه القدس العربی به نقل از منابع آگاه در سفارت آمریکا تأکید کرد که قرار است به زودی "نشستی بسیار مهم" در سطح مسئولان و رهبران تشکیل شود که اردن در این نشست، حضوری فعال خواهد داشت.

قرار است در حاشیه این گردهمایی، نشستی محرمانه و امنیتی، به ریاست "بندر بن سلطان" و با مشارکت چند کشور از جمله اردن و ترکیه برگزار شود.

بر اساس این گزارش، اردنی ها که اکنون خود را برای هرگونه پیش بینی و احتمال آماده کرده اند، معتقدند که باید قواعد بازی را از طریق گسترش راه های ارتباطی با عناصر مسلح داخل سوریه تغییر دهند؛ به این معنا که، اکنون اوضاع به گونه ای است که باید ارتباط با عناصر ارتش مسلح در سوریه دست کم در 6 روستای مرزی افزایش یابد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا