رئیس کل محاکم انقلاب استان تهران:

حکم داعشی‌ها ظرف یک هفته صادر می‌شود/ حکم ۱۶ زن داعشی حبس بود

چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397
12:49
حکم داعشی‌ها ظرف یک هفته صادر می‌شود/ حکم ۱۶ زن داعشی حبس بود رئیس کل محاکم انقلاب استان تهران گفت: با توجه به اعلام ختم رسیدگی به پرونده ۸ نفر داعشی دادگاه حداکثر ظرف یک هفته حکم مناسب را صادر خواهد کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی رئیس کل محاکم انقلاب تهران درخصوص روند صدور حکم برای هشت داعشی متهم در پرونده حمله به مجلس شورای اسلامی و حرم امام راحل گفت: دیروز ختم رسیدگی به این پرونده از سوی قاضی صلواتی اعلام شد.

وی افزود: در اینگونه موارد وقتی قاضی ختم رسیدگی را اعلام می‌کند باید رأس یک هفته حکم مناسب با اتهامات را صادر کند.

رئیس کل محاکم انقلاب تهران در پاسخ به این سوال که در اتهامات متهمان از سوی قاضی عنوان می‌شد که «آقای .. متهم به معاونت در افساد فی الارض مستحق اعدام از طریق .... » آیا این به معنای صدور حکم از قبل یا قطعی بودن صدور حکم اعدام برای این افراد است یا خیر گفت: این واژه «مستحق اعدام» چیزی است که از سوی دادستانی در هنگام صدور کیفرخواست مطرح شده است.

وی افزود: دادگاه با توجه به اسناد و مدارک و همچنین روند رسیدگی به پرونده تصمیم میگیرد که این نکته اشاره شده از سوی دادستانی صحیح بوده و متهمین باید به اعدام محکوم شود یا نه و حکم دیگری باید صادر شود.

حجت الاسلام غضنفرآبادی همچنین در پاسخ به این سوال که در ابتدای رسیدگی به این پرونده اشاره شده بود که متهمان ۲۶ نفر هستند اما در دادگاه شاهد محاکمه ۸ نفر بوده ایم گفت: به محض ارجاع پرونده سایر متهمان به دادگاه انقلاب برای آنها هم جلسه رسیدگی تشکیل خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا لزوما سایر متهمان در شعبه پانزدهم محاکمه خواهند شد یا خیر گفت: الزامی به این موضوع وجود ندارد. اگر سایر متهمان هم مرتبط با این هشت نفر باشند در شعبه پانزدهم و اگر منفک باشند شاید در شعبه دیگری محاکمه شوند.

رئیس کل محاکم انقلاب استان تهران درخصوص احکام صادر شده برای شانزده زن داعشی که اعلام شده بود در دادگاه انقلاب محاکمه برایشان حکم صادر شده است گفت: این افراد به حبس محکوم شدند و فرد اعدامی در میانشان نبوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی