برای دخالت بیشتر در سوریه صورت گرفت:

توافق داود اغلو با رئیس منطقه کردستان عراق

جمعه 13 مرداد 1391
07:45
توافق داود اغلو با رئیس منطقه کردستان عراق وزير امور خارجه ترکيه در شمال عراق با رئيس منطقه کردستان اين کشور درباره مسلح کردن گروه‌هاي نظامي عليه نظام حاکم سوريه به توافق رسيدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مسعود بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق، با احمد داود اغلو، وزیر امور خارجه ترکیه، در اربیل درباره هماهنگی برای تسلط بر اوضاع در شمال سوریه به توافق رسیدند.

بارزانی همچنین با عبدالباس سیدا، رئیس گروه موسوم به شورای ملی سوریه دیدار کرد. در همین حال برخی خبرها حاکی است که کردهای عراق افراد مسلح سوری را با هدف تسلط بر مناطق شمال سوریه آموزش می دهند.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه عراق با صدور بيانيه‌اي و با محكوم كردن سفر از پيش اعلام نشده احمد داود اوغلو به منطقه كردستان عراق تاکید کرد این سفر مداخله آشکار در امور داخلی عراق و نقض فعاليت‌هاي معمول ديپلماتيك به شمار می رود.

اغلو در حالی بدون اجازه بغداد به کرکوک سفر کرد که آنکارا پیشتر نیز با حکومت منطقه‌ای کردستان عراق قرارداد نفتی امضا و از استراد طارق الهاشمی، معاون فراری رئیس جمهوری عراق، به بغداد نیز خودداری کرده بود.

 

 



0% ...

آخرین اخبار

دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا