خبرنگار العالم گزارش داد؛

یورش صهیونیست ها به نابلس/ 37 فلسطینی زخمی شدند

جمعه 21 ارديبهشت 1397
10:00
یورش صهیونیست ها به نابلس/ 37 فلسطینی زخمی شدند 6 هزار نفر از شهرک نشینان صهیونیستی به مقبره حضرت یوسف (ع) در نابلس یورش بردند.

العالم _ فلسطین اشغالی

 به گزارش خبرنگار العالم از کرانه باختری؛ 6 هزار نفر از شهرک نشینان صهیونیستی با حمایت نیروهای اشغالگر به مقبره حضرت یوسف (ع) در نابلس یورش بردند. 

همچنین؛ منابع فلسطینی از سرگیری درگیری های شدید میان فلسطینی ها و شهرک نشینان صهیونیست در نابلس خبر دادند.

ده ها جوان فلسطینی دراعتراض به یورش شهرک نشینان صهیونیست، با آتش زدن حلقه های لاستیک، راه های منتهی به مقبره حضرت یوسف (ع) در نابلس را بستند.

نیروهای اشغالگر صهیونیست به سمت معترضان فلسطینی در نابلس در کرانه باختری ، گلوله و بمب های صوتی شلیک کردند که 37 نفر در سرکوب فلسطینی های معترض به یورش هزاران شهرک نشین به مقبره حضرت یوسف (ع) در نابلس زخمی شدند.

گفتنی است؛ فرمانده ارتش اسرائیل در کرانه باختری و وزیر کشاورزی اسرائیل و برخی از اعضای کنستو مسئولان شهرک نشینان در این حمله وحشیانه شرکت داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم