لودریان: اروپا نباید هزینه خروج آمریکا از برجام را بدهد

جمعه 21 ارديبهشت 1397
13:31
لودریان: اروپا نباید هزینه خروج آمریکا از برجام را بدهد وزیر خارجه فرانسه با انتقاد از تحریم های آمریکا علیه ایران عنوان داشت که اروپا نباید هزینه خروج آمریکا از برجام را بدهد.

العالم _ اروپا

«ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه، از تصمیم دولت آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها و اقدامات تنبیهی علیه شرکت های خارجی که با ایران روابط تجاری با ایران داشته باشند، انتقاد کرد.

لودریان  گفت اروپا نباید هزینه خروج آمریکا از برجام را بدهد و واشینگتن باید با متحدان اروپایی درباره تحریم هایی که ممکن است شرکت‌های اروپایی طرف قرار داد با ایران را تحت تاثیر قرار دهند، مذاکره کند.

وزیر امور خارجه فرانسه گفت: ما فکر می‌کنیم، اقدام آمریکا برای اعمال فرا سرزمینی تحریم ها غیرقابل قبول است.

ژان ایو لودریان تصریح کرد، کشورهای اروپایی برای محافظت از منافع شرکت‌های خود تلاش خواهند کرد و از طریق اتحادیه اروپا با آمریکا در این زمینه مذاکره می‌کنند.

دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد که علاوه بر بازگرداندن تحریم‌های هسته‌ای تعلیق شده جمهوری اسلامی ایران، مجازات‌های تازه‌ای علیه تهران وضع می‌کند.

ژان ایو لودریان تصریح کرده است، کشورهای اروپایی برای محافظت از منافع شرکت خود تلاش خواهند کرد و از طریق اتحادیه اروپا با آمریکا در این زمینه مذاکره خواهند کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز