جنایتی که مسکوت مانده است

شنبه 14 مرداد 1391
09:56
جنایتی که مسکوت مانده است نويسنده و انديشمند مصري، با اشاره به سکوت رسانه ها در خصوص "مظلوميت" مردم عربستان، همکاري حکام سعودي با آمريکا در برنامه موسوم به مبارزه با تروريسم را از دلايل سرکوب مردم بي گناه در اين کشور دانست.

 به گزراش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "فهمي هويدي" در مطلبی در روزنامه "الشروق"، به نامه خانواده های بازداشت شدگان سیاسی در عربستان اشاره کرد و گفت: پس از دریافت این نامه دردناک، از تردید در منتشر نکردن آن، دچار عذاب وجدان شدم.

وی افزود: این نامه از رنج 239 بازداشت شده سیاسی در عربستان  سخن می گوید؛ البته دلیل تردید در انتشار این نامه آن بود که هویت بازداشت شدگان و دلیل واقعی اتهاماتشان را نمی دانم .. اما آنچه که من را عذاب داد این بود که این نامه شامل اسامی 239 نفر و اسامی خانواده های آنان یعنی مادران، پدران، خواهران، برادرن ، دختران و فرزندانی است که از ظلمی که بر همه آنها رفته شکایت دارند .. آنها در این نامه صدای مظلومیت خود را بلند فریاد زده اند، تا شاید کسی غم و اندوهشان را احساس کند، و کاری را برای همبستگی با آنها، و یا نجاتشان انجام دهد.

هویدی با تأکید براینکه قصد دفاع و یا حمایت از اقدامات و یا تفکرات بازداشت شدگان سیاسی سعودی را ندارد، اظهار داشت: هدف من دفاع از انسانیت و مظلومیت آنها است .. به همین دلیل نامه آنها را که از طریق پست الکترونیک دریافت کردم منتشر می کنم.

فهمی هویدی با اشاره به اینکه می توان از این نامه پیامهای مختلفی را برداشت کرد، گفت: این نامه نوعی خیزش جوامع عربی در برهه فعلی را نشان می دهد؛ انقلاب در عرصه ارتباطات به آنها کمک کرد تا صدای خود را به دیگر نقاط دنیا برسانند.

این نویسنده مصری ادامه داد: این نامه همچنین نشان می دهد که از زمان اعلام جنگ علیه تروریسم از حدود 10 سال قبل از سوی آمریکا، فشارهای امنیتی شدت یافته است .. در این میان عربستان سهم بیشتری را در این جنگ داشت، چراکه اکثر عوامل حادثه مشهور یازدهم سپتامبر سعودی بودند؛ به همین دلیل عربستان برای بهبود چهره خود در دنیا، به اعمال اینگونه فشارها روی آورد؛ و شماری از انسانهای بیگناه که تعداد آنها هم کم نیست، در این بین قربانی شدند.

فهمی هویدی با بیان اینکه این خیزش فقط به عربستان سعودی محدود نمی شود، اظهار داشت: پژواک این خیزش در چند کشور عربی منطقه خلیج فارس مسکوت گذاشته شده است؛ به ویژه آنکه حکومتها در برخی از این کشورها به یک رژیم پلیسی تبدیل شده؛ و فعالان و اندیشمندان در این کشورها مانند عربستانی ها گرفتار شده اند.

هویتی با اشاره به شیوع نقض حقوق بشر و سلب آزادی های عمومی در کشورهای عربی منطقه خلیج فارس گفت: رسانه های عربی که هزینه آنها از سوی حکام سرمایه دار منطقه خلیج فارس تأمین می شود، همچنان در خصوص این خیزش سکوت می کنند؛ به همین دلیل است که واقعیت اوضاع این منطقه از طریق شبکه های اجتماعی اینترنتی دریافت می شود، و تصاویر ارایه شده در رسانه های این کشورها اکثرا ساختگی و دستکاری شده هستند.



0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود