راز ناپدید شدن شهروندان در بحرین

شنبه 14 مرداد 1391
14:08
راز ناپدید شدن شهروندان در بحرین ناظران سياسي و حقوقدانان ناپديد شدن شهروندان بحريني را نشانه نابساماني وضعيت حقوق بشر در اين کشور مي دانند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، فعالان حقوقی در بحرین تا کنون موارد بسیاری را از ناپدید شدن شهروندان بحرینی و شکنجه و آزادی آنها ثبت کرده اند.

برادر "محمد المغني" از شهروند بازداشت شده بحريني، در این خصوص به شبکه العالم گفت : نيروهاي آل خليفه برادرم را ربودند و هیچ اطلاعی از سرنوشت و محل بازداشت وی در دست نیست.

 "عباس يوسف المغني" تأکید کرد: محمد هنگام بازگشت از دبی در فرودگاه ربوده شد.

وی گفت: نيروهاي رژيم سپس به منزل وي حمله كردند و وسايل شخصی از جمله  لپ تاپ او را با  خود بردند؛ و ما هنوز از اتهامات و مکان بازداشت وی اطلاعی نداریم.

از سوی دیگر "هادی الموسوی" مسئول اداره آزادی ها و حقوق بشر جمعیت وفاق بحرین در گفت و گو با شبکه العالم تأکید کرد، رژیم آل خلیفه برای سرکوب هرچه بیشتر انقلاب 14 فوریه مراکزی را برای ربودن جوانان و شکنجه مخفیانه آنان تشکیل داده است.

04-15:13


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

یمن از آزادی ۱۵۹ اسیر در جبهه ساحل غربی خبر داد


سرلشکر عبداللهی: انتخاب مهرداد اخلاقی با توجه به تجارب صنعت دفاعی شایسته است


تشدید اعتراضات در فرانسه؛ درگیری پلیس با معترضان و دستگیری بیش از ۱۶۰ نفر


عراقچی با همتای لبنانی خود دیدار کرد+فیلم


غریب آبادی: در صورت خطای دشمن، پاسخ ایران قاطعانه خواهد بود


عراقچی با دبیرکل سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد+ فیلم


وقوع حادثه دریایی در سواحل جنوبی یمن


رهبر انقلاب: درخشش جوانان ایران، امیدبخش آینده‌ای درخشان است


خطیب‌زاده: تهران تلاش کرده لبنان به عرصه مداخله دیگران تبدیل نشود


واتیکان: پاپ امروز از بیمارستان مرخص می‌شود