دولت سوریه:

حامیان قطعنامه سوریه، حامیان تروریسم هستند

يکشنبه 15 مرداد 1391
10:52
حامیان قطعنامه سوریه، حامیان تروریسم هستند العالم، سوريه – دمشق قطعنامه پيشنهادي عربستان به مجمع عمومي سازمان ملل درباره بحران داخلي سوريه را دخالت آشكار در امور داخلي خود تلقي كرد و کشورهاي حامي اين قطعنامه را از بزرگ ترين رژيم هاي مستبد حامي گروه هاي مسلح خواند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "بشار الجعفري" سفیر سوریه در سازمان ملل، گفت: كشورهايي از اين قطعنامه حمايت می کنند که نظام هاي مستبد بر آن ها حاكمند و به سركوب و كشتار مردم خود اقدام مي كنند.

"سليمان سليمان" تحليلگر مسائل سياسي سوريه، گفت: پيش نويس قطعنامه اي كه بحرين، عربستان و قطر به مجمع عمومي سازمان ملل ارائه كردند، خارج از چارچوب قوانين بين المللي و به منزله به شكست كشاندن طرح كوفي عنان نماينده مشترك سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه است؛ زيرا طرح عنان در قالب يك ساختار قانوني ارائه  و اقدام شد.

ناظران هشدار داده اند كه چنين تصميماتي به منزله مشروعيت بخشيدن به عناصر مسلح است كه به كشتارهاي بيشتر در سوريه اقدام و بدين شكل بحران در سوريه را طولاني تر مي كنند.

ناظران این قطعنامه را به منزله دور زدن قوانين بين المللي مي دانند، به ويژه اينكه طرح كوفي عنان عليرغم استعفاي وي، متوقف نشده است و به اعتقاد ناظران اين قطعنامه با هدف فراهم كردن زمينه دخالت هاي خارجي در سوريه ارائه شده است، هدفی كه بارها در شوراي امنيت سازمان ملل شكست خورده است.

اين درحاليست كه تحركات سياسي در نهادها و موسسات بين المللي تاثيري بر اوضاع سوريه نداشته است،در زمينه داخلي شاهديم كه سوريه با مقابله نظامي با شورشیان مسلح تحت حمايت کشورهای بیگانه هيچ اشتباهي را در دفاع از حاكميت اراضي خود مرتكب نشده است و در زمينه بین المللی نیز سوریه از حمايت هم پيمانان خود مانند ايران و روسيه مطمئن است.

تصويب قطعنامه پيشنهادي عربستان به مجمع عمومی سازمان ملل درباره سوريه يك روز پس از استعفاي كوفي عنان و با ادعاي نبود توافق در شوراي امنيت درباره سوريه صورت گرفت.

20:37

 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار اقدامات بسیار جدی‌تر برای توقف جنگ سودان شد


قیمت نفت خام برنت با رشد ۳ درصدی به مرز ۱۱۰ دلار نزدیک شد


خطیب زاده: یکی از شروط ایران پایان جنگ ها در منطقه است / اجازه ندادیم آمریکا در جنگی که برای ما جنگ بقاست، پیروز شود


لاوروف دوشنبه به تهران سفر می‌کند


بقائی: ایران آماده کمک برای حل مسالمت‌آمیز مسائل بین عربستان و یمن است


شهرک نشینان صهیونیست به محصولات زیتون فلسطینیان هم رحم نمی کنند+ فیلم


حماس: نماینده «شورای صلح» از رژیم اسرائیل جانبداری می‌کند


دست صنعا همچنان برای تحقق صلح عادلانه دراز است/ عربستان با هدف قرار دادن فرودگاه صنعا دور جدید تشدید تنش را آغاز کرد


گزارش رویترز از ناکامی آمریکا در محاصره دریایی ایران


وزارت بهداشت یمن: ۱۱۴ غیرنظامی یمنی در حملات اخیر عربستان به شهادت رسیدند