معاون اول رئیس جمهوری؛

کشور در شرایط جدیدی قرار گرفته است

سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
13:16
کشور در شرایط جدیدی قرار گرفته است معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به خروج آمریکا از برجام، گفت: کشور در شرایط جدیدی قرار گرفته است.

العالم-ایران/سیاسی

اسحاق جهانگیری در مراسم بهره برداری از نخستین کارخانه تولید انبوه فرآورده های سلولی منطقه افزود: در شرایط عجیب و غریبی قرار گرفتیم. پس از ۷۰ سال از اشغال سرزمین فلسطین در مقطعی بودیم که عده ای تصور می‌کردند با گفتگو میتوان جلوی خونریزی و اشغال بیشتر را گرفت اگرچه افراد انقلابی معتقد بودند باید رژیم صهیونیستی از سرزمین اشغالی خارج شود، حالا برای یک نمایش از سوی رییس جمهور آمریکا حدود ۶۰ نفر به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: متاسفانه بی عرضگی برخی حکام اسلامی که سعی کردند با اسراییل نمایش هماهنگی بدهند باید از مردم خودشان خجالت بکشند.

معاون اول رئیس جمهوری اضافه کرد: کشور در یک شرایط جدیدی قرار گرفته است. در عمر ۴۰ ساله جمهوری اسلامی دوران‌های مختلفی مثل تحریم آمریکا و اروپا و شورای امنیت و کشورهای دیگر را پشت سر گذاشتیم و از این سخت تر دوره جنگ را پشت سر گذاشتیم که همه دنیا مقابل ما بودند و ما ابتدای کار انقلاب بودیم و به فضل الهی با سربلندی از این آزمایشات خارج شدیم و آخرین مرحله همین تحریمها بود و منجر به توافق برجام شد که بخشی از تحریم ها متوقف شد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم